Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnyakesz
aktív tag
Hát öhm ez elég durván néz ki, különböző kis lyukakat letakargatni a procin, nem szeretném elcseszni! Nem szeretném agyon húzni ezt az amúgy sem mai procit, csak azt, hogy 2ghz-ről jussunk el a 2,4ig pl!
Nem tudom hogy a hűtésem elbírja e egyáltalán, mert nem tudom hogy meddig hűt, és meddig nem!Alap kérdéseim vannak
Az alaplapomat fentebb linkeltem, de itt a manualja is:
[link]Van itt pár fura dolog...pl a manualban azt látom hogy:
Memory Support
- DDRII 400/533 SDRAM (2GB Max)
- 2 DDRII DIMMs (240pin / 1.8V)Ennek ellenére nekem 3gb DDR2 SDram- van a gépben!
Supported FSB
- 533/800/1066 MHz
Az Everestben pedig azt látom hogy:
CPU FSB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest