- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnyakesz
aktív tag
Ja azt hittem valami másra gondoltál.... neeem, nekem annyit nem ér meg hogy szétkapjam és játszadozzak vele, meg annyira nem is értek hozzá hogy belenyúljak a prociba! Ez inkább az olyan zseniféléknek való mint te
Maradok akkor így a seggemen, veszek másik procit ha lesz rá keret! Köszönöm a sok sok segítséget! Azért ha van mégis valami megoldás, azt meghallgatom!
-
djnyakesz
aktív tag
qdak..... egyszerűen nem értelek! Milyen infóra van még szükséged? Mi az hogy "mennyin vagyok"? Melyik szintre vagy kíváncsi!? A CPU-t leírtam hogy 55 fok volt 5 perc után...
A BIOSban ami az FSB-re vonatkozhat az szerintem ez:
Az utolsó képen a "TURBO" ra nyomtam előzőleg, akkor fagyott ki a BIOS
Na de itt elég kevés lehetőségem van....ötlet?
-
djnyakesz
aktív tag
A kép amit linkeltem a TEST UTÁN volt már...
de most megnéztem újra... -
djnyakesz
aktív tag
Oké és ha benyomtam a Stress testet és látom hogy 100% a sárga kis vonal folyamatosan akkor az azt jelenti hogy minden oké? Mikor fogom észrevenni hogy nem oké valami?Vagy mit kell itt nézni egyáltalán?
-
djnyakesz
aktív tag
Mi az a stressz teszt? mert én az EVERESTben csak alul az óra mellett látok számokat és azt hogy mi mennyi pörög....honnan fogom tudni az FSB átállítás után hogy mi a reális érték?
Most azt látom hogy:
CPU: 34 fok
Mag1: 37 fok
Mag2: 39 fok
GPU dióda: 47 fok
hűtőventillátor: 2,6 (azt nem tudom hogy mi Celsius vagy mi az anyám)
Alaplap: 36Tehát mi a reális, és mi a max? vedd figyelembe hogy fogggggalmam nincs milyen hűtésem van
azt tudom hogy szép nagy!
Hogy tudom megnézni azt, hogy tudjatok segíteni?
-
djnyakesz
aktív tag
Kivettem az elemet pár percre átraktam a CMOS jumpert és most be sem tudom kapcsolni a gépet..... nem vesz fel áramot vagy miért???
MOD: Na elindultunk.... franc többet nem nyúlok BIOSba ha ilyen macera
Na szóval visszatérve a CPU tuningra az FSB-t egy ilyen BIOSnál hol tudom módosítani? merthogy most nem sikerült nagyon megtalálni, sőt amit találtam az nagyon nem az volt, és csak rontottam a helyzeten, lásd kilőttem a gépet... :S
-
djnyakesz
aktív tag
Na most mentsen meg valaki SOSBen!!!!
A BIOS-ban valamit félre nyúlhattam mert a gép nem indul el, csak kisípol.
Azaz 3mpig sípol, abbahagyja majd újabb 3mpig sípol. Elem kivétele és visszatétele nem segít!HELP
-
djnyakesz
aktív tag
Hát öhm ez elég durván néz ki, különböző kis lyukakat letakargatni a procin, nem szeretném elcseszni! Nem szeretném agyon húzni ezt az amúgy sem mai procit, csak azt, hogy 2ghz-ről jussunk el a 2,4ig pl!
Nem tudom hogy a hűtésem elbírja e egyáltalán, mert nem tudom hogy meddig hűt, és meddig nem!Alap kérdéseim vannak
Az alaplapomat fentebb linkeltem, de itt a manualja is:
[link]Van itt pár fura dolog...pl a manualban azt látom hogy:
Memory Support
- DDRII 400/533 SDRAM (2GB Max)
- 2 DDRII DIMMs (240pin / 1.8V)Ennek ellenére nekem 3gb DDR2 SDram- van a gépben!
Supported FSB
- 533/800/1066 MHz
Az Everestben pedig azt látom hogy:
CPU FSB -
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok! Új vagyok a témában, hozzáértő segítséget keresek! Remélem segít itt valaki!
Olvastam az első hsz-t indokolatlan mennyiségű infó van, egy magam fajta kezdő a felét nem fogja felVagy velem van a bibi....
Adott egy ilyen konfig:
Alaplap: MSI MS-7293VP
CPU: DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200)Hogy lehetne felhúzni a procit magasabb teljesítményre, s mire kell figyelnem? Everestben megnéztem , a CPU-nál azt írja hogy:
Maximális teljesítmény felvétel: 99,4W 2ghz
Tipikus teljesítményfelvétel: 65W 2ghzEz azt jelentené, hogy még "bőven" lehet húzni rajta?
Mikre figyeljek, és hol kezdjem el?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest