Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dangerzone

addikt

Sziasztok!
    Megszállt a gép szelleme. Nem tudom mi lehet a gépemmel. Kb 4 hónapja a 3dmark tesztek közben újraindult a gép. 2 hónapja a játékokból is kilépked, hogy a program hibát észlelt ezért leállt blabla. Múltkor már msn-em, meg mozillám is befagyott ilyen üzenettel. Ma meg már újraindulgat a gépem óránként. Nem tudom mi a baja.
    --Tápra én nem gyanakszom, hiszen már 7 hónapos 400w-os chieftech, és nem voltak vele problémák.
    --Procim húzva volt 2083 ról 2466 mhz-ra, 1.65 ről 1.85 re emelt feszültséggel. 1 évig stabil volt.
    --Alaplapom lehetne még esetleg ,mert néha csinál olyat a gép, hogy mikor bekapcsolom, minden venti 100%-on pörög, aztán nem bootol be a gép. Ilyenkor áramtalanítani kell, és újra elindítani. De alaplapot nemtom hogy ellenőrizhetnék le.
    --Ramjaim, hát azok megint érdekesek. Memtest -et lefuttatva először csomó hibát talált. Aztán külön futtattam le a rammodulokat, akkor 0 hiba volt. Aztán emeltem egy kis feszt 2,6-ról 2.7 ra (ddr1) , az időzítéseket megnöveltem picit, és akkor megint nem talált egy hibát sem.
    --Winfos újratelepítéssel már próbálkoztam, szal az sem téma.
    Válaszotokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés