- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
Persze, de vagy 2,5 éve. De nemrég kezdett még el érdekelni csak a tuning, mert már azért kicsit gyengécske azért ez a konfig. Mgy is amúgy frankón, mert a Sempron 1600Mhz helyett 2160-on megy jelenleg, tesztelve, gond nélkül. Gondoltam megnézem mit bír, állítani kéne neki egykis plusz feszt. Nézem...nézem sehol. Nézem a laphoz adott manualt, ott van. Nézem megint a biost, sehol. Nézem az asus lapját, ott van. Keresek rá neten, hogy mi lehet, esetleg valami rejtett menü vagy mittudomén, vagy régi a bios, de semmi. Csak ilyen ellenállás forrasztós voltmod van rá. Most találtam meg amiről at előbb linkeltem képet. Hogy csak c&q-s prociknál megy a fesz állítás (amiről sem a kézikönyvben, sem a lap leírásában sehol nincs szó), aminek ugye köze sincs a tuninghoz. Igazából lesz@rom, mert max 200-250Mhz körül nyernék vele (többet valszeg sehogy nem megy ez a proci), de miért hazudnak? Ez az ami zavar inkább. Mindenesetre Asust nem fogok venni többet.
A ddr1 re vonatkozó kérdésem még él
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest