- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_gabber_
csendes tag
válasz
darál0w #29088 üzenetére
előfordulhat, mert ha jól emlékszem 850-re voltak beállítva, hogy 1:1-ben menjenek 1.9V-on, de 425 mellé be tudom lőni 1066-ra 5:6-ban és 2.05V-ra, így biztos stabil lesz, bár hűvösnek nem nevezhető.
most 400-ra visszavettem az fsb-t, és a ramokat 3:4-be osztottam, 1066-ra.
azért nem szoktam őket 1066-on hajtani mert az anandtech tesztjei szerint csak benchmarkokra ír nagyobb értékeket, de valóságban nem érezhető a gyorsulás, akkor meg feleslegesen fűtöm a szobát.
közben pedig utánaolvastam az "Fsb strap to northbridge" lényegének itt, de ha jól sejtem ezek p45-re már nem igazak mivel a tRD -t nálam a transaction booster állítja. azt beállítottam 10-re, már régebben. az alatt nem postol a lap.
ha jól sejtem 400 fsb felett már vissza kéne vennem a strapet 333-ra -vagy lejjebb-, hogy ne terhelje annyira az NB-t. azt is olvastam, hogy ez okozza az "fsb falat" amit az E8200-al tapasztaltam (ugye nem tudtam sehogy stabilan belőni 450-es fsb fölé, pedig 475-ön még simán fel is bootolt windowsba, csak nem volt stabil - mondjuk ez is most irreleváns mivel másik procim van, így ezt nem tudom teszelni.)bocsi ha sokat rizsázok, csak most ismerkedek a témával
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest