Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
Köszönöm, inkább nem piszkálok bele, jó az ahogy van, bőven elég ez a videokari nekem
A vicc , tegnap átmentem egy cimborámhoz, neki 2,66 os quad ja van és 8gb dd3 ram,
a lényeg, gta 4 felrak, ugyanúgy teszt és a durva hogy 4 fps el többet kapott a teszten mint én, a játék auton ugyanazokat a beállításokat lövi be alapból mint nekem,
ebben csak az a röhely hogy a crysis 2 fullon megy neki de a gta 4 szaggat XDMég egy dolog, most esett le hogy az alaplapom driver lemezén van egy EasyTune nevű program is amivel windosbol tudom állítani a feszkókat és az órajeleket...
Bár nem értem hogy ez mivel jobb mint a bios bol azon kívül hogy egyszerűbb...
A másik vicc , a legutóbbi tuningal a gta úgy szaggatott hogy nemigaz, viszavettem mindent alapra, elindítottam és egy akadás nem volt benne...ez miért lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android dual SIM okostelefonok
- Milyen program, ami...?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Proxmox VE
- Formula-1 humoros
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest