Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
darál0w #17256 üzenetére
Üdv!
A 2000-es ramomat 1800-on tudom hajtani, tovább nem /fesz-hez nem nyúltam/.
A procinál is próbáltam módosítani kicsit, még mindig serényen kutatva a min. feszültségeket... Van egy-két számomra érthetetlen reakciója a masinának. Pl.: van, mikor gondol egyet, és nem indul el. Van, amikor egymás után akár 4-5 indítást is gond nélkül vesz, aztán meg nem - stand by. Ilyenkor reset, BIOS, nem állítok semmit(!!), csak mentés és kilépés, aztán indul is... hm...
Egyébként az 1,1V-os VID mellett /és alap CPU Core 1,17-1,21, CPU FSB 1,1/ valójában van valami "olyan", hogy melyiknek legyen nagyobb a feszültsége? A core-nak vagy az fsb-nek? Vagy legyen egyenlő?
Most core 1,2V, fsb 1,23750V, 3600MHz-nél. IBT szerint jó, hőmérséklet max 61 C.Szia!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest