- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
darál0w #17245 üzenetére
teszt hőmérsékletek nem mérvadoak 24/7re, de ha nem tudod kiteszteni, a magas hő miatt, akkor nem is fogod 24/7re sem használni...érted gondolom
nem.. nem teljesen tiszta, hogy mi az a 24/7, és ha valami teszt progit még le kell nyomni, szólj nyugodtan...
a kisebb cpu core feszre majd még rápróbálok, de szerintem ennyi lesz a vége...szorzó emelés... azaz? Az 1333MHz-t emelem feljebb, és kész? Feszültséget nem?
Hajlamos vagy megfeledkezni arról, hogy amatőr volnék..Megtaláltam azt is, amit korábban kerestem... LINKED-re állítva van lehetőség állítani az FSB - Memory Ratio-t, azaz Sync, vagy 5:4 stb... ezt kell nekem állítani?
Ja és a ram gyári értékeit hol találom? A honlapján? Ahhoz feszt is emelni kell tudtommal... 1,65V-ra.
Megpróbálok utána nézni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i7 8700 Box
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest