- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
válasz
darál0w #16253 üzenetére
Aha... értem nagyjából, olvasgatom álltaláben, ha elakadok, de ezek nem voltak ott...
Akkor átveszem még 1x amit írtál, nehogy félreértsemLoad-Line Callibration [auto] - ezt kikapcsoltam!
QPI/Vtt [1.100] - Ezt feltoltam már 1.19-ig, mert nem tudom miért nem bírja tovább..
Isochtonus Support [auto] - ez nemtom mi (te sem, én sem xD, Mind1, akkor nem fontos)
PCI express [auto] - 100 -Ha jól értem maradhat auto, ami annyit tesz, hogy 100
C.I.A.2 [auto] - off.- ezt akkor minyár kikapcsolomIntel(r) Turbo Boost Technology []
-CPU Enchanced halth [auto] - energiagazdélkodásnál játszik szerepet. kapcsold be
-C3/C6/C7 State Support [auto] - ez is
-CPU Termination monitor [auto] - ezt is lődd be
-CPU Eist Finction [auto] - szintén energiagazdálkosás
-Bi-Direction PROCHOT [auto] - fogalmam nincs.
Ezeket meg akkor be kapcsoljam? (mármint az első, és az utulsó kivételével)Amúgy ami a ram UNCORE szürke, de mindíg a duplájára rakja...
Meg még nem tudom ezt "Hyper Threading (HT), ami szintén az i7 egyik hasznos funkciója. Ez lehetővé teszi, hogy minden natív mag két szálon tudjon dolgozni, tehát virtuálisan 8 processzormagunk lesz. Ezt a funkciót is külön kell bekapcsolni a bios-ban. A sok magot támogató professzionális programok esetében nagyon hasznos lehet."
Ezt hol lövöm be?Utolsó kérdés. Azt mondtad, hogy ezek szerint kevés a Vcore, de akkor nem értem.
200x19-en elindul, és lementem egészen 1.25-ig, és még pöpec ment, gondoltam, akkor megpróbálom a 20-as szorzót, adtam neki kb 3.2v-t és nem hogy a prime, hanem még a rendszer sem állt föl! Tehát adtam neki, VTT 1.19-et, de így sem. Az a +1 lépés, ennyire a végét jelentené, hogy előtte jóformán alap fesszel, de innen sehova sem? Ugymond "falba ütközik" ez a MAX? Vagy még próbáljam 3.5-tel? Csak hát, azt minek? 24/7re, 1.3 fölé nem szeretnék menni semmiképp, mondjuk a Novtua bírja, 60°C fölé nem megy, de jön a nyár, és nincs légkondi... :S
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest