Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szia!
Igen, régebben 3 favorit volt, a Te lapod, a P5B és az Abit IB9. (Én az utóbbit vettem) Nálam a 2180-as ment benne max.406FSB -vel (tesztre-valid-) Hogy magyobb procik esetén mit bír..Sajna nem tudom, de szerintem nem feltétlenül 1066 állítja meg. Kéne kölcsönkérned 1333-as procit (ha azok szimpatikusabbak), s megnézni, mit kezd velük. (Bios támogatja-e) Az a biztos.
Amit olvastál: Szerintem félreértelmezhetted, vagy én értem félre? Működés közben ugyan nem cserélsz procit, de gondolom, nem is erre gondoltál. Szerintem arról van szó, hogy a mostani prociddal állítsd 333-ra az FSB-t, mentsd s úgy kapcsold ki a tápt,s jöhet a csere. Butaságot nem akarok írni, hogy mit támogat 100%-ra a lapod. Egy magasabb szorzóju procival elvileg jobban húzhatnád, de ez jelentős javulást nem jelentene a 3,2GHz-re húzott procidhoz képest..A quad jó megoldás lehetne, csak..abban a lapban, kétséges. Nem a proci, sajna a lapod szab gátat (szabhat), az északi hidadat nagyon kellene feszelni, s hűteni is azt, nem a procikat. Más procival meg látványos javulást nem tapasztalnál, igy..Szerintem alaplapcserén gondolkozz, jobban jársz. Kezdetben elég lenne a mostani procid is bele, s 8x425 (3,4GHz ) nem lenne akadály, s a ramjaid is bírnák a 900MHz-et. Később meg..eladod a 965-ös lapodat meg a procit, s veszel egy jobb procit érte. Én ezt tenném, de mondom, próbáld ki, mit tud a bios, mit támogat FSB ide, vagy oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest