Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam320
senior tag
A lényeg: Mivel notebookom (mint a hordozható gépek nagy része) nem enged semmiféle tuningot a BIOS-ból ezért valamilyen szoftveres megoldáshoz kellett folyamodjak. Kis keresgélés és mások tapasztalatainak olvasgatása után találtam rá az RMClock (RightMark CPU Clock/Power Utility) nevű programra, ami nem volt számomra teljesen ismeretlen, de eddig nem sok sikert értem el vele. Egy másik ok ami miatt RMClock-al próbálkoztam a kissebb feszültségek elérésén kivül, hogy nálam gyakran észrevétlenül elvesznek a proci-beállitások a Windows-os energiaprofilokból, ilyenkor kikapcsol a Cool & Quiet, a proci pedig folyamatosan 2GHz-en üzemel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest