Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Nyaranta itt nem nagyon szokott tudni gyökeret ereszteni. Nem tudom mi az oka, de ha az eddigi két évben így volt, most sem számítok másra. Van még egy csomó másik ország, ahol hasonló a helyzet.
Eleve nem nagyon tartok a BA3-4-5-től, Dél-Afrikában úgy néz ki, hogy ez okozta kórházi ellátás szempontjából az eddigi legenyhébb és legrövidebb kört. A kórházi kezeltek száma 4 hét alatt érte el a maximumát és úgy néz ki ugyanennyi idő alatt el is érte a kiindulási alapot.
Másfelől meg az egész életvitelem olyan nyáron, hogy nem sok esélyem van Covidot elkapni. Zárt térben, nagy tömegben nem vagyok másokkal. Boltban maszk, munkahelyre továbbra sem járok. Szórakozni meg elkezdtem újra járni, de csak nyílt téri rendezvényekre. Abból van épp elég, hogy ne vágyjak belterekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- További aktív témák...
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3)
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest