Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
Erős kételyeim vannak, hogy megvéd engem és másokat. Engem mindig utazás után támadott. Hosszabb úton esetleg leveszem, mert egy koncertért közel 2x2 órát utazom + a BKV; akkor nincs még rajtam, ha a pékhez -rajta sincs- megyek, ami kb. egy perc. Idáig vonaton nem szóltak meg, pedig katonák is utaztak mögöttem több alkalommal.
Én csak az utazásról akartam beszélni, ill. arról, hogy betegen meg lehetne esetleg oldani tömegközlekedés nélkül. Én tünetek esetén nem megyek koncertre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest