Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz Soma01 #18238 üzenetére

Nekem ez új, hogy vektorosnál lesz 3. shot, én erről még nem olvastam.

Szerintem még ők sem tudják mi lesz. Úgy beszél mindenki a pfizer oltásról mint ha végtelen lenne belőle. Ha kell 3. shot is akkor a pfizer 3 millió emberre elég max ismereteim szerint (mert valamennyit félre is raknak várandósoknak, politikusoknak, 10,5 millió adagra van szerződés nem?).

Szóval ha lesz 3. oltás, akkor az 100% hogy vagy nem mindenkinek, vagy nem mindenkinek pfizerrel.

Szerintem opcionális lesz a 3. oltás egyébként, aki kapja marja alapon, kevés pfizer és sok kínai. Vektorossal nem tudom mennyire életszerű harmadik löket.

Akik pfizerre, modernára vágynak hozzám hasonlóan majd, mert voltak olyan balfékek mint én és nem vártak ki...azok szerintem a kereskedelmi forgalomban reménykedjenek, hátha előbb utóbb megvásárolhatóak lesznek ezek a vakcinák magánszemély számára. Ezek a petíciók stb dolog tök érdektelen, biztos ezzel a pár ezer emberrel fog foglalkozni a politika, amikor választásra készül...ha pár száz ezer ember ugrálna akkor lenne értelme, politikai haszon ezzel foglalkozni.

Új hozzászólás Aktív témák