- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Soma01 #18238 üzenetére
Nekem ez új, hogy vektorosnál lesz 3. shot, én erről még nem olvastam.
Szerintem még ők sem tudják mi lesz. Úgy beszél mindenki a pfizer oltásról mint ha végtelen lenne belőle. Ha kell 3. shot is akkor a pfizer 3 millió emberre elég max ismereteim szerint (mert valamennyit félre is raknak várandósoknak, politikusoknak, 10,5 millió adagra van szerződés nem?).
Szóval ha lesz 3. oltás, akkor az 100% hogy vagy nem mindenkinek, vagy nem mindenkinek pfizerrel.
Szerintem opcionális lesz a 3. oltás egyébként, aki kapja marja alapon, kevés pfizer és sok kínai. Vektorossal nem tudom mennyire életszerű harmadik löket.
Akik pfizerre, modernára vágynak hozzám hasonlóan majd, mert voltak olyan balfékek mint én és nem vártak ki...azok szerintem a kereskedelmi forgalomban reménykedjenek, hátha előbb utóbb megvásárolhatóak lesznek ezek a vakcinák magánszemély számára. Ezek a petíciók stb dolog tök érdektelen, biztos ezzel a pár ezer emberrel fog foglalkozni a politika, amikor választásra készül...ha pár száz ezer ember ugrálna akkor lenne értelme, politikai haszon ezzel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- iPhone topik
- Könyvajánló
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Macska topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged