Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
customer114
üzenetére
Mert: hosszú! (És most egy bizonyos Kabos filmet tessék előhívni az emlékezet tárházából.) Hmmm, fiataloknak ez nem lesz könnyű.
-
-
Siriusb
veterán
Ahelyett, hogy itt trollkodtok, menjetek kirándulni!
(customer114 most ne nézz ide, vagy itt hagyd abba az olvasást!)
Idézek:
"A természet lágy ölén majd jólesik a sziklatúra,
A jó levegőt garantálja a proletár diktatúra!"
-
-
C. s.
addikt
válasz
somogyib
üzenetére
Pedig nem is régen volt róla szó.
-
-
-
C. s.
addikt
Remélem, így már megfelelek a helyi szabályoknak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
C. s.
addikt
Rájöttem, hogy customer114 miért írja mindet külön hozzászólásba. Egy szebb, boldogabb jövőt alapozgat.
-
C. s.
addikt
Nem mintha árulkodni akarnék (na jó, talán akarok), de az egyik alapító atya is igencsak bő lére tudja ereszteni.
-
C. s.
addikt
válasz
customer114
üzenetére
-
C. s.
addikt
válasz
customer114
üzenetére
Ellenzem!
-
-
-
C. s.
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
"Most sikerült felidegelnem magam korán reggel"
Nem szabad korán kelni, egészségtelen, mondtam már.
A cikkben lévő képen egy ócska hamisítvány látható! Az én műértő szemet nem lehet becsapni.
"A műértő körök így legalább most azon tanakodhatnak, hogy ki a nagyobb művész: az, aki kiragasztott egy banánt egy falra, vagy az, aki megette?"
Szerintem az a legeslegnagyobb, aki legyártotta azt a tekercs WC-papírt, amivel másnap a banánt... ööö... tudod! Láttam egy kutyát az utca közepén fényes nappal, amint épp performanszművészetet követett el. Egy kunkori barna kis kupac lett az eredmény. Egy igazi művész az az eb!
Hálás vagyok a mélyen tisztelt "performanszművésznek", hogy nem valamelyik Monet-művet falta föl. Ennyi. Mára kész vagyok.
"A szinvonal indexek szigorúan tudományos alapon kerültek meghatározásra, hízelgés kizárva (azt se tudom, mi az)."
Megint tudok tükörbe nézni!

-
EmberXY
veterán
Ezek a műalkotások... Most sikerült felidegelnem magam korán reggel... A tudat, hogy én is pályát tévesztettem, felemészt.
Nálam a prímet ez vitte eddig: [link]
Tulajdonképpen nem ő a szélhámos/csaló/életképtelen senki, hanem mi, mert nem lóg még valamelyik villanypóznán, ehelyett van olyan hülye, aki pénzt is ad neki. Ilyen feltételek mellett ki ne lenne ma művész?!A szinvonal indexek szigorúan tudományos alapon kerültek meghatározásra, hízelgés kizárva (azt se tudom, mi az).
-
C. s.
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Az fix! A bölcsek szerint "amíg lósz@r van, veréb is van!"
[link] [link]
Szerintem ez nekem is menne. Nézd az árát! Bár ilyen mélyre nehéz süllyedni, de ezért a pénzért érdemes lehet.
A linkelt oldalon érdemes nézelődni, az embernek megnő tőle az önbizalma. Eddig csak egy érzés volt, de már biztosan tudom, hogy pályát tévesztettem."Színvonal indexek:
C. s.: 0,9"Kis hízelgős!
Most protekciósnak néznek. 
(#24965) customer114:
Ellentmondást érzek.
1. "A következő 48 órában csak pozitív és dícsérő hozzászólásaim lesznek."
2. "Az elakadást jelzi."Mi ez? Hasadás a személyiségedben? Remélem, nem akarsz osztódni! Jóból is megárt a sok.

(#24966) somogyib:
Ilyen óriási számokkal itt nem illik dobálózni.

-
-
EmberXY
veterán
Igen, eleve aki ide ír, az nem rendelkezhet 0,9 feletti színvonallal, C. s.-nek még éppen szerencséje van.
A 24958-24961-es tartomány színvonalán rögtön ki is próbálhatjuk a képletet.
Szerencsére a matematika a segítségünkre van, ha egy szorzat egyik tényezője 0, nagyon nem is kell számolgatni...
-
customer114
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Vonatozok mellesleg. Klímás, kényelmes, modern szerelvényt kaptam. Szép munka MÁV.
-
customer114
őstag
válasz
customer114
üzenetére
A következő 48 órában csak pozitív és dícsérő hozzászólásaim lesznek.
-
Apika
addikt
Olyan magas - akadémikus - szintre emelkedett a topic, hogy már alig tudom követni. Hozzászólni meg már nem is merek...
-
C. s.
addikt
válasz
customer114
üzenetére
Egy ismert dadaista művész után szabadon:
(#24940) EmberXY:
Igazán nincs mit! Azt hittem, legalább rábütykölöd az oszlopba ragadt elefántra az indiai sapit.

(#24948) somogyib:
"customer meg sok papucsra gondolt."
Na tessék! Én meg mostmár lábszagra gondolok.

-
-
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114
üzenetére
Kinek van humorérzéke?
-
-
-
válasz
customer114
üzenetére
"Tudom senki se érti " És tényleg nem.
-
customer114
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Erről a pH-s emotionről mindig a Facade jut eszembe, ahol ha beírtál valami nem tetszőt, akkor ezzel az arcmimikával tessékeltek ki a házból.

Tudom senki se érti mit mondtam, de nekem ez teljesen rendben van.
-
-
válasz
customer114
üzenetére
Eddig még sikerült. De kösz az infót, ezentúl is résen leszek.
Amúgy a mentős diszpécseri munka milyen?
-
-
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114
üzenetére
Dehogy haragszom, én írtam indokolatlanul összetett mondatokat.
Annyi kiegészítést tennék, hogy a Paint 3D-ről van szó. -
customer114
őstag
válasz
EmberXY
üzenetére
Nem haragszol meg, ha nem oldastam végig ezt a részt ugye?
t? "Okos kijelölés", pár kattintás, aztán simán kiemeled a háttérből, a helyét kitölti okosan (úgy ahogy...), odahúzod és akkorára, ahova és amekkorára akarod, aztán kész. Az adott színvonalon ez 2-3 perc, remélem több melót nem is feltételeztél rajta.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114
üzenetére
Ennyi (2-3 perc) bármikor van, szerintem ha mentő diszpécser vagy légi irányító lennék, akkor is lenne ennyi...
Próbáltad már a win10 Paint-jét? "Okos kijelölés", pár kattintás, aztán simán kiemeled a háttérből, a helyét kitölti okosan (úgy ahogy...), odahúzod és akkorára, ahova és amekkorára akarod, aztán kész. Az adott színvonalon ez 2-3 perc, remélem több melót nem is feltételeztél rajta.
-
-
EmberXY
veterán
-
-
-
C. s.
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
"Az elsőre már én sem emlékszem."
Valamiért nem hiszek Neked, de most nincs kedvem elolvasni ~25000 hozzászólást.

(#24900) Siriusb:
Az arcképedből ítélve szakértő lehetsz.

(#24901) sztanozs:
Elég volna rendesen lehúzni és néha kitakarítani. Ehelyett kitalálnak valamit, ami miatt nincs kedvünk használni, amíg nem muszáj. Hm, nem is rossz!
(#24902) Essejó:
Ezt a tömeget elnézve kezdek beletörődni, hogy kíváncsi szemgolyók tapadnak a monitorokra szerte a nagyvilágban. Hiába, ez húsba maró téma!

Köszi a tippet! Kb. 8-9 éve cseréltük le az Aldiét valami másra, mert elrontották, de hátha jobb lett már azóta. Ha szerencséjük van, rájöttek, hogy ne a minőségen spóroljanak, hanem a mennyiségen.
(#24903) somogyib:
Mert olyan bölcseket szólsz. Ööööö...vagyis... Vak tyúk is talál szemet!
-
customer114
őstag
meh..
-
válasz
customer114
üzenetére
Szép. Egy nyelvújító veszett el benned.
-
válasz
customer114
üzenetére
Ilyen szó nincs, ne erőltesd.
-
-
Mármegin az aranyköpés lett a trolltopik

-
-
Mekkora hsz cunami lett a budipapíros megjegyzésemtől.
De legalább van téma a topikban.
-
Essejó
veterán
Ne reménykedj ebben. 😂
Egyébként az Aldinak is van hasonló minöségü papirja, szintén 10 tekercs 3 rétegű. Kék fehér a csomagolása, a Lidlis az inkább halván lilás (levendula). Ami érdekes még, hogy pár éve még 12 tekercs volt mindkét csomag, aztán cirka egy idöben váltottak. Az áruk is teljesen hasomló, nem akciósan 860 körül van. De majd ha járok arra akkor lefotozom mindkettöt. 🤓
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- FIFA 16 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest