Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
-
pikszel
addikt
BUKÉ!
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
EmberXY
veterán
@somogyib
Ennyire érdekelnek a privát üzenetek?
A hatósági maszlagot magyarra fordítva: egy sörért bárki belekukkanthat.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Bakker, tényleg van zongora is, meg koponya is.
Valami rémlik, hogy egy ehhez hasonló videó is kering, hasonló koreográfiával (talán több csajszival) és ugyanilyen teljesen indokolatlan hangszereléssel... De nem találom, valahol face-en kering az is.
Up the Irons!
-
-
somogyib
őstag
-
törölt tag
válasz EmberXY #23769 üzenetére
Ezek után?
Simán pénzzel. -
törölt tag
válasz customer114 #23759 üzenetére
Azt még nem tudom, nem voltam még az italnagykerben.
De most odaraktam 2-3 teáskanál mézet melegedni, majd belekevertem szűk 2dl Royal vodkát, és felöntöttem 3dl hideg Schweppes tonikkal.
Nem fordul ki a számból. -
EmberXY
veterán
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #23759 üzenetére
Vodka és sör lesz, az biztos.
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
customer114
őstag
Mit isztok karácsonykor?
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
somogyib
őstag
-
EmberXY
veterán
válasz somogyib #23748 üzenetére
Még egyelőre ez az eredeti oldal, csak sikerült feloldani a tiltást.
Érdekesség, hogy megkértem azt a fórumtársat akinél a vírusirtó jelzett, hogy tesztelje megint, és láss csodát, sem ezen, sem más, hasonló cipőben járó atw oldalaknál nem jelez már neki.
Szóval nem kizárt, hogy valóban az atw felőli oldalon volt a hiba, amit így vagy úgy javítottak, nem verve nagy dobra.
Egyelőre hagyni fogom szerintem a helyén, mentés már van (), ha unalmasabb napjaim lesznek, lehet, hogy keresek neki valami normálisabb tárhelyet.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
És eközben egy messzi-messzi galaxisban... [link]
Up the Irons!
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #23745 üzenetére
Na majd pixel megoldja.
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #23743 üzenetére
Arckép?
-
customer114
őstag
Na
-
törölt tag
válasz customer114 #23741 üzenetére
Nem értem azt a topicot.
A saját tagsága sem tudja használni. Elvben lehetne beszélgetni, mert ha az akcióról szóló hozzászólást megfeleleően formázva küldöd el, akkor átkerül az automatizált best buy topicba is. Elég arra beállítani a topic figyelést.
De nem. Jön a user, hogy abba lehet fejezni, mert mindig pittyen a mail, és ő kényszeresen rohan, hogy le ne maradjon valami jó akcióról....
Userelégedtlenség esetén pedig indul a takarítás. -
customer114
őstag
válasz #33253120 #23739 üzenetére
Nem macska, most Bodrik került a topikba. Kisöprögetett, feltörölgetett. Kíváncsi vagyok mennyi ideig lesz rend és tisztaság.
A topikot átnevezték, szóval már nincs kifogásom az ottani szólásszabadság eltörlése ellen.
Egy olyan statisztikára lennék kíváncsi vagy méginkább diagramra, ami kimutatja, hogy moderátoronként hány ember került kitiltásra, illetve kapott warnt.
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #23738 üzenetére
Mire gondolsz?
Pl. erre, hogy "Legyél Te is egy összehangolt közösség tagja!" tökre hasonlít a NER, ilyesmire gondoltál?Up the Irons!
-
törölt tag
válasz customer114 #23738 üzenetére
Mert mi az új szabály?
A macska amúgyis tisztaságmániás ott... Nagyon szeret törölgetni... De kb csak a vásárlási kényszeresek kényszerítik erre, de azok meg sokan vannak. -
customer114
őstag
El ne felejtsem, hogy ne írjak a bestbuy topikba, mert még a végén kitiltanak.
Lennének politikai jellegű hasonlataim a most létrehozott szabályzáshoz, de nem osztom meg, mert ütközne a PH alapelveivel. (ami nem minden esetben felhasználóbarát)
-
EmberXY
veterán
válasz pikszel #23736 üzenetére
Tehát a kubizmus lényege abban rejlik, hogy a gyermeki látásmód kerül felszínre? Én nem így látom, jó, Picasso-t se akarom teljesen leírni, mert festett élethű képeket is, de az olyan pacákat amit linkeltem is, nem tudom hová tenni.
A szobrászatban is az élethű műveket szeretem, azokat tudom értékelni igazán. Akiket mutattál, ők is élethű dolgokat csinálnak, főleg a harmadik linken található szobor (már ha tényleg szobor, nem csak valami grafikai trükk), bár az oldalon más nincs jelenleg.Up the Irons!
-
pikszel
addikt
válasz EmberXY #23733 üzenetére
Dehogy vesztünk össze, elnézést, ha erre utaló lett volna a hozzászólásom. Én nem is láttam tőled Iron Maiden linket, csak a fejedből indultam ki.
Az "én szobrászaim": Szanyi Borbála, Varga Éva, Elek Imre. A linkelt, gyermeki egyszerűségű festményről annyit, hogy szerencsés esetben megmarad az emberben a gyermek, illetve annak látásmódja, tisztasága, mindenféle attribútum nélkül. Ez a fiamon gyönyörűen megfigyelhető. Szerintem.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #23734 üzenetére
Bölcsesség? Az mi?
Én se vagyok valósághű teljesen, ez igaz.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz pikszel #23732 üzenetére
Az a legszebb az egészben, hogy úgy vesztünk össze, hogy valójában össze se vesztünk.
Az Iron Maident hagyjuk ki ebből, nem a témában lett felhozva, azt csak úgy a topik általános körforgásának szántam, nem ellenpéldaként az általad linkelt dolgokra, természetesen nem csak ezt hallgatom, mint ahogy nem is akarom senkire ráerőltetni, maximum annyira, mint customer114 az ájjrikimártint.Ami a művészetek megítélését illeti, már leírtam, hogy én ezeket az absztrakt, elvont mögöttes jelentéstartalmakat nem tudom értelmezni, kizárólag akkor érdekel, ha vicces és megnevettet, szórakoztat, egyébként nem látom létjogosultságát. Természetesen ízlések és pofonok, tiszteletben tartom, hogy erre is van igény, és ezáltal a kereslet és a kínálat megtalálja egymást mint minden más területen is.
Lehet, hogy kicsit gépiesen gondolkodom (a fémkapuk is mindig bejeleznek, de nem tudom miért ), de nálam valahogy a művészet ott kezdődik, ha valósághűen akarja valaki leutánozni azt, amit le akar utánozni, mint pl ez (nyilván nem kell bemutatnom, honnan van), ezt értékelem, de ha már Picasso is előkerült (mert előhoztam), akkor dögöljek meg, ha értem, hogy ezt melyik óvodás ne tudná ugyanilyen minőségben előadni, következésképpen azt sem értem, miért kell elélvezni, ha valaki bemegy a galériába és meglátja. Szóljon nekem, csinálok jobbat, annak 3 szeme lesz és 2 színnel többet fogok használni, a logika alapján pár millával többe is kell, hogy kerüljön majd a kép.De beszélhetünk a szobrászatról is, élethű szobrokat mindenki látott már gondolom, de egyem a kreativitását annak a művésznek, aki ezért pénzt és hírnevet kapott. Ugyanez a helyzet, szóljanak nekem, én betonból megcsinálom, az évszámot courier new betűtípussal faragom bele, kérem a hírnevet és a megélhetést, ami ebből adódik hosszútávon.
Biztos vagyok benne, hogy velem van a baj, de egyszerűen képtelen vagyok erre a hullámhosszra ráállni.
Up the Irons!
-
pikszel
addikt
válasz EmberXY #23729 üzenetére
Hát, mások vagyunk, ez így van jól. Milyen unalmas is lenne az élet, ha csak EmberXY-okkal találkoznál, vagy csak Iron Maiden létezne, mint zene. Azt sem tudnád, hogy mi a jó/rossz, szép/csúnya.
Egyébként fura, hogy pont Picassót hoztad fel, ő még szerintem értelmezhető is. Ha tudsz olyat, mint ő, akkor lássuk! Egyébként művészek között élek legalább 30 éve (szobrász, festő, zenész), az életem értelme is az, imádják a tanítványai.(#23730) customer114: Nem tévedsz. Hallgatok én a komolyzenétől kezdve a csörömpölésig mindent. Ha tetszik, hallgatom. Ízlések és pofonok. Ilyen egyszerű. Szerintem csak a legaljáról látszik, milyen az, ami magasan van.
(#23731) T_chris: Voltam Die Antwoord koncerten is, nem szégyellem, miért is tenném, nekem fekszik a művészetük. A CB már csak árnyéka egykori önmagának, de a klip nem rossz.
-
somogyib
őstag
Egy borzasztó videóblog lett ez a topik. Megyek a modkerbe...
-
pikszel
addikt
válasz customer114 #23721 üzenetére
Mi ez? Adidaszfanklub? Idióta oroszok kameraközelbe kerültek Itt egy kis művészet szépfiúknak.
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
pikszel
addikt
Ó, hogy egyem a finom lelketeket. Itt van akkor egy lazább téma, de végignézni ám!
-
somogyib
őstag
válasz pikszel #23716 üzenetére
Nem láttam, csak utánaolvastam:
"Az első snittben egy férfit (Luis Buñuel) látunk, aki egy borotvát fen, majd átmegy a szomszédos szobába és egy nőnek felvágja a bal szemét"
Azt hiszem ezt inkább kihagyom.
Dalí-nak a festményei tetszenek, egyéb alkotásait nem nagyon ismerem.
-
EmberXY
veterán
válasz pikszel #23716 üzenetére
Már beszéltük korábban, hogy én minden olyat nehezen fogadok be ami nem realisztikus, bár az animációs filmeknél jött elő a téma de ugyanúgy igaz minden másra is. Egyszerűen nem tudom dekódolni a mondanivalóját és az értelmét annak az erőfeszítésnek, ami létrehozza és el tudja adni.
Akár film, festmény, vagy bármilyen kézműves alkotás, ha szürreális, számomra nincs értéke. Picasso képeit se értem, óvodában hasonlókat csináltunk.Up the Irons!
-
pikszel
addikt
válasz EmberXY #23715 üzenetére
Nagyon jó kis filmklub működött Sárospatakon, így én 16 évesen túl voltam rajta. Azt viszont sajnálattal hallom, hogy nehézségeket okoz a megtekintése számotokra, pedig az egyik legmeghatározóbb szürrealista alkotás. Kíváncsi vagyok somogyib kolléga reakciójára is, mint érintett.
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #23714 üzenetére
Én belenéztem, igaz ez azt jelenti, hogy random beletekertem 2-2 másodpercre 4 alkalommal. Ebből az egyik alkalommal az a képsor fogadott, hogy a csávó 2 zongorát húz a szobába, mindkét zongorában 1-1 döglött szamár vagy ló volt. Áldom a sorsot, mert nem vagyok műértő.
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz somogyib #23697 üzenetére
Akkor kénytelen vagyok lelőni a poént: a dobverőt jobban megnézve a nyele van szétverve, kvázi fordítva fogta.
De csak ezt az egyet, több videót is megnézve az látszik, hogy valamiért a bal kezében mindig fordítva fogja, és eleve így is vannak bekészítve neki:Nem tudom, hogy mi ennek az oka, de már Sopron óta ezt nyomozzuk.
Up the Irons!
-
pikszel
addikt
válasz customer114 #23694 üzenetére
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #23704 üzenetére
Ebből az következik, hogy Ember egy földrész. Nem is tudtam.
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #23702 üzenetére
Ez Ausztrália?
De ha Embernek ilyen zoknija van, akkor neki annyi.
[ Szerkesztve ]
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #23700 üzenetére
Fekete zokni? Azt nem látok a képen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest