Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Semmi közük hozzá akkor sem!
Nekem az volt i-re a pont, amikor megkérdezte, honnan van a bevételem és körülbelül mennyi. Mondom ne okoskodjunk már, egyrészt nem ezért jöttem ide, hogy ő itt ad hoc interjút készítsen velem, másrészt ha már úgy is igazolom magam, személyivel, személyes jelenléttel, akkor tételesen megnézhetné, hogy mennyit keresek és honnan jön a bevétel. Itt arra sem hivatkozhat, hogy nincs jogosultsága hozzá, mert az azonosítás után bármilyen tranzakcióra, lekérdezésekre egyebekre megkérhetem, tehát a hozzáférést alapból megkapja, de csak az engedélyemmel hajthat végre bármit a számlámon. De ha nem engedem meg a személyes jelenlétemkor, hogy megnézze, hogy mennyit keresek és ki a kifizető, akkor nyilvánvalóan a KYC kérdőívére sem fogok válaszolni.
Alapból az egész KYC kérdezgetés hülyeségnek tűnik, mert ennyi erővel simán engedhetném, hogy az ügyintéző tételesen az összes tranzakciómat végignézze és akkor a KYC minden kérdésére választ kaphat. Nekem egy idő után kezdett kínos lenni ez a kérdezgetés, azért is állítottam le, meg főleg azért, mert sokéves CIB-es múltamból egy személyes ügyintézésnél sem emlékszem hasonlóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest