Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Engem idén hívott be az UniCredit adategyeztetes miatt. Ott is első kérdés, miből van a jövedelmem és mennyi. Mondom a nőnek gondolom látja a számlámat, meg a rendszer is automatikusan, így nem értem minek face to face kérdezni ilyeneket.
Ha meg a wise gyanúsnak vél valami bejövő pénzt, akkor úgyis megállítja és érdeklődik. Nekem egyszer a mohu bejovot állították meg, vicces volt 150ft. De ne is értem. Ha valamilyen magyar Kft zrt bt stb küld pénzt, ami bejegyzett cég, akkor miért is kérdeznek? Ha jönne külföldről valahonnan gyanús helyről azt mondom ok megértem. Mindegy, nekem nagy gondom nem volt még vele szerencsére. De fizetést nem mernék rá utaltatni, azért kellemetlen ha nem jutok a pénzemhez. Igaz pár órát kibírok amíg beküldöm ami kell nekik.
Még annyit hogy azt hallom itt többször is hogy magyar bankok is bármikor kérhetnek ilyet, de érdekes módon a kb 25 évem alatt egyik se kért soha semmit hogy igazoljak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest