Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Engem idén hívott be az UniCredit adategyeztetes miatt. Ott is első kérdés, miből van a jövedelmem és mennyi. Mondom a nőnek gondolom látja a számlámat, meg a rendszer is automatikusan, így nem értem minek face to face kérdezni ilyeneket.
Ha meg a wise gyanúsnak vél valami bejövő pénzt, akkor úgyis megállítja és érdeklődik. Nekem egyszer a mohu bejovot állították meg, vicces volt 150ft. De ne is értem. Ha valamilyen magyar Kft zrt bt stb küld pénzt, ami bejegyzett cég, akkor miért is kérdeznek? Ha jönne külföldről valahonnan gyanús helyről azt mondom ok megértem. Mindegy, nekem nagy gondom nem volt még vele szerencsére. De fizetést nem mernék rá utaltatni, azért kellemetlen ha nem jutok a pénzemhez. Igaz pár órát kibírok amíg beküldöm ami kell nekik.
Még annyit hogy azt hallom itt többször is hogy magyar bankok is bármikor kérhetnek ilyet, de érdekes módon a kb 25 évem alatt egyik se kért soha semmit hogy igazoljak.
Új hozzászólás Aktív témák
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Alienware 17r4 olvass
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest