- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Bocs, lehet hogy túltömörítettem a sztorit
Utalni akartam kínába egy áruért, ehhez létrehoztam a wiseon az utalást, és megkaptam az összeget amit küldjek el
K&H-n elkészítttem az utalást, és elfelejtettem aláírni
3 nap múlva észrevettem, hogy a Wise "still waiting your money" státuszban van, ezért beléptem a k&H-hoz és aláírtam, teljesült is 18-án. Wise elküldte a pénztErre ma reggel jön egy üzenet a K&H-tól hogy sikeres pénzküldés a wisera, én meg felegyenesedtem az ágyban, hogy mivaaaaan? És ugye mit lát az ember, wise, jogtalan lehívás, pumpa fel.
Na jelenleg a K&H szerint én állítottam be (a.k.a fogyatékos vagyok) hogy 08-14-én, 30 nap múlva teljesüljön az utalás, és teljesen új utalást vettem fel 18-án, amiről szintén nem tudok, csak beléptem és aláírtam az utalást.
De mivel heti 1-3 ilyen utalás megy tőlem ki, el van mentve minden netbankba, soha nem kell hozzányúljak az időhöz, mert azonnalival van elmentve.Nekem gyanúm, egy lehetetlen verzió, valahogy beakadt az utalásom szellemképe teljesítetlen aláírtként és pontosan 30nap múlva lejárt valami időlimit és elküldték mégegyszer. De akárhogy is nézem, értelmesen és apró hibaként nem tudom felfogni, hogy egy utalás újra teljesül 30 nap múlva. Szerencse hogy saját számlák közt mozgott, így megoldhattam, nem kellett senkinek pitizzek, add vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Star Wars Outlaws teszt
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Star Wars rajongók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 192bit Videokártya
- Üzletből, garanciával, HP Omen Transcend 14 Gaming ultra 9 32RAM/1TBSSD/RTX4070/OLED 2880x1800 2,8K
- Thrustmaster tmx
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- Nintendo switch 2 Tökéletes csak pár napot volt használva
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest