Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Bocs, lehet hogy túltömörítettem a sztorit
Utalni akartam kínába egy áruért, ehhez létrehoztam a wiseon az utalást, és megkaptam az összeget amit küldjek el
K&H-n elkészítttem az utalást, és elfelejtettem aláírni
3 nap múlva észrevettem, hogy a Wise "still waiting your money" státuszban van, ezért beléptem a k&H-hoz és aláírtam, teljesült is 18-án. Wise elküldte a pénztErre ma reggel jön egy üzenet a K&H-tól hogy sikeres pénzküldés a wisera, én meg felegyenesedtem az ágyban, hogy mivaaaaan? És ugye mit lát az ember, wise, jogtalan lehívás, pumpa fel.
Na jelenleg a K&H szerint én állítottam be (a.k.a fogyatékos vagyok) hogy 08-14-én, 30 nap múlva teljesüljön az utalás, és teljesen új utalást vettem fel 18-án, amiről szintén nem tudok, csak beléptem és aláírtam az utalást.
De mivel heti 1-3 ilyen utalás megy tőlem ki, el van mentve minden netbankba, soha nem kell hozzányúljak az időhöz, mert azonnalival van elmentve.Nekem gyanúm, egy lehetetlen verzió, valahogy beakadt az utalásom szellemképe teljesítetlen aláírtként és pontosan 30nap múlva lejárt valami időlimit és elküldték mégegyszer. De akárhogy is nézem, értelmesen és apró hibaként nem tudom felfogni, hogy egy utalás újra teljesül 30 nap múlva. Szerencse hogy saját számlák közt mozgott, így megoldhattam, nem kellett senkinek pitizzek, add vissza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest