Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tng
tag
Sziasztok!
Usd-ben kapom a fizetésem, és egy Wise számlára érkezik, ott szoktam átváltani forintra, ezzel a kártyával vásárlok, elég sokat használom, de utalgatni ritkán szoktam. Most egy ingatlanvásárlás miatt 12 millió forintot kéne elutalnom róla, és fontos lenne, hogy gondtalanul átmenjen az összeg az eladó számlájára. Eddig nagyjából 1 millió forint volt a legnagyobb összeg, amit innen elutaltam, és nem volt semmi probléma, de hallottam/olvastam többször is olyat, hogy ilyen nagyobb összegeknél van, hogy a Wise gyanút fog, és parkoltatja a tranzakciót, amíg 172 ezer dokumentumot be nem mutatsz nekik, hogy nem vagy bűnöző, nem mosol pénzt, stb. Kiemelten fontos lenne, hogy ne kelljen ezen heteket/hónapokat kínlódni. Lehet ilyenkor tenni valamit megelőző jelleggel? Egyáltalán reális ez a félelem? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Mini-ITX
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest