Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tng
tag
Sziasztok! Wise HUF számláról Szeretnék Revolut HUF számlára utalni, amihez egy LT kezdetű IBANT kaptam, és a Wise azt írja, hogy ebbe az országba nem tudok IBAN szám alapján pénzt utalni. Hogy tudnám ezt megoldani? Egyelőre ennyi adatom van, mit tudok kérni még a másik féltől, amivel esetleg meg lehet oldani? Ha helyi bankszámlaszámot kérek tőle pl, az megoldás lehet? Köszi!
-
tng
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Jesszusom.
Én egy magyar, OTP-s számlára szerernék utalni egy magyarnak, de nem írok akkor semmi közleményt, biztos ami tuti. Köszi! -
tng
tag
Volt olyan ismerős, akinek 2 hét volt, mire egy "gyanús" 50 eurós oda-vissza utalás után lezárult a folyamat. 4x kérték be tőle a papírokat, még másik banknál vezetett folyószámlájához is kértek kivonatot. Ez eléggé megijesztett. Én aláírtam egy adásvételi szerződést, amiben határidők vannak, és szeretnék biztosra menni. Annál többet szerintem nem tudok tenni, hogy kérek ki NAV-os jövedelemigazolásokat, ha esetleg majd kéne. Érdemes lehet egyébként előre írni a supportnak?
-
tng
tag
Sziasztok!
Usd-ben kapom a fizetésem, és egy Wise számlára érkezik, ott szoktam átváltani forintra, ezzel a kártyával vásárlok, elég sokat használom, de utalgatni ritkán szoktam. Most egy ingatlanvásárlás miatt 12 millió forintot kéne elutalnom róla, és fontos lenne, hogy gondtalanul átmenjen az összeg az eladó számlájára. Eddig nagyjából 1 millió forint volt a legnagyobb összeg, amit innen elutaltam, és nem volt semmi probléma, de hallottam/olvastam többször is olyat, hogy ilyen nagyobb összegeknél van, hogy a Wise gyanút fog, és parkoltatja a tranzakciót, amíg 172 ezer dokumentumot be nem mutatsz nekik, hogy nem vagy bűnöző, nem mosol pénzt, stb. Kiemelten fontos lenne, hogy ne kelljen ezen heteket/hónapokat kínlódni. Lehet ilyenkor tenni valamit megelőző jelleggel? Egyáltalán reális ez a félelem? Köszi!
-
tng
tag
válasz
üzenetére
Nekem EUR és USD van a számlámon. Sokáig csak USD volt, de amikor elérte a paritást, váltottam belőle EUR-t. Sokszor fizetek a Wise-os kártyámmal boltban itthon, tehát HUF-ban, és mióta van euróm, mindig azt használja, pedig én pont fordítva szeretném. Ezt sem lehet akkor sehogy beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én egy magyar, OTP-s számlára szerernék utalni egy magyarnak, de nem írok akkor semmi közleményt, biztos ami tuti. Köszi!