Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
üzenetére
NEM megoldas a Revolut sem. En egy evvel ezelott pont egy ilyen helyzet miatt veszitettem el a tobb eves Revolut accomat; ott nem csak, hogy visszautasitottak a topupot, hanem szo szerint becsuktak a fiokomat (Revo topikban anno irtam reszletesen az esetrol, napokig kommunikaltam veluk, valamilyen felsovezetoi szintre is eszkalaltak mar, de nem sokat ert).
Azota Wise-t hasznalok, de itt is csak addig fog mukodni, amig nem futok bele egy ilyen szopoagba, mint a kollega is... Emiatt viszont nem fogok egy kulon, sajat bankszamlat nyitni, ha mi IGY elunk (oldschool, boomer? idc!), mar pedig, hogy 1995 ota kozos konyhan vagyunk, mert egy csalad es van is nevre szolo bankkartyam, de a bankszamla nyilvan csak egy nevre szolhat.
Mindenesetre nevetseges szerintem, hogy 2024-ben nem tudjak megerteni es elfogadni a rengeteg igazolo dokumentaciot (Revos historia alkalmaval meg kozos videot is keszitettem a felesegemmel, amit atkuldtem nekik, ahol verbalisan lekommunkaltuk nekik a helyzetet - mindhiaba).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest