Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
K&H-nál van közös lakossági folyószámlánk, feleségem a fő számlatulajdonos, ebből kifolyólag ő szerepel minden átutalásnál küldőként még akkor is, amikor a saját ebankos belépésemmel lépek be (nem értem miért). Ma próbáltam a költségek csökkentése végett nem topup-al feltölteni a pénzt a Wise számlámra, hanem átutalással. Megjelöltem, hogy közös a számla és ki a másik tulaja a számlának. Természetesen a Wise azonnal megállította az utalást és kérte, hogy igazoljam a közös számlát. Erről több screenshotot és dokumentumot feltöltöttem, még egy bankszámlakivonatot is amit direkt ma a bankban kértem személyesen, amin szerepelek, mint társtulajdonos. Ezt is elutasította a Wise, mert nekik olyan dokumentum kell, amin mint átutaló/küldő szerepelek amit persze nem tudok prezentálni. Ezután töröltem az egész tranzakciót és topuppal simán feltöltöttem, viszont ennek nagyobb a költsége. Valaki járt már hasonló cipőben és esetleg tud valami megoldást a problémára azon kívül, hogy írok a K&H központi elérhetőségére egy panaszlevelet?
Személyesen a bankban beszéltem az ügyintézővel a problémáról és elmondta, hogy ők sem értik miért működik ez így és már ők is jelezték, hogy ez így nem igazán oké (mármint, hogy több tulajdonos esetén is mindig a fő tulajdonos nevében megy minden utalás/tranzakció).
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- Nintendo Switch Oled + Fólia
- újszerű iPhone 14 Pro Max 128GB deep purple mélylila független Apple
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest