Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Jól leírtad a lényeget, én is így gondolom. Nálam napi használatban van a wise, értsd Tesco Lidl stb, és 2 éve rendszeresen havi szinten kb egyforma a Beérkező és kimenő összeg. Egy normális rendszer ez alapján már rég tudja, hogy adott usernél mi a megszokott forgalom, honnan jönnek be a pénzek stb. Ráadásul én csak a forint számlát használom oda érkeznek be utalások amik ráadásul belföldről jönnek nem pedig valami harmadik világbeli országból, így számomra érthetetlen ez az egész. Plusz most én feltöltöttem nekik egy utolsó havi magyar bankszámla kivonatot, azóta újra megy a wise, de kérdem én, ez mire is kell nekik, mit bizonyít egy havi kivonat?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest