Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Jól leírtad a lényeget, én is így gondolom. Nálam napi használatban van a wise, értsd Tesco Lidl stb, és 2 éve rendszeresen havi szinten kb egyforma a Beérkező és kimenő összeg. Egy normális rendszer ez alapján már rég tudja, hogy adott usernél mi a megszokott forgalom, honnan jönnek be a pénzek stb. Ráadásul én csak a forint számlát használom oda érkeznek be utalások amik ráadásul belföldről jönnek nem pedig valami harmadik világbeli országból, így számomra érthetetlen ez az egész. Plusz most én feltöltöttem nekik egy utolsó havi magyar bankszámla kivonatot, azóta újra megy a wise, de kérdem én, ez mire is kell nekik, mit bizonyít egy havi kivonat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Megkímélt Acer 15.6"Core i7(4X3,5Ghz)GT840 2/4GB VGA,8-16/300-480SSD,Nagyon jó akku,
- ÚJ! Bontatlan! HP 255R G10 laptop
- Eladó Glorious GMMK Pro Tenkeyless Moduláris billentyűzet (White Ice US, 75%) rengeteg tartozékkal
- ÚJ Corsair Void Elite RGB Wireless Fekete/Fehér Bolti ár:42k INGYEN FOXPOST
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest