Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

válasz #01110937 #8194 üzenetére

Az enyémet már fel is függesztette 12-ei hatállyal. De a vicces rész, hogy a blokkolás ellenére, azt azért csak lehetővé teszi, hogy ránézhess a számláidra meg ugyanúgy az arcodba tolja a verification cuccot.

Én még a weben, számítógépen regisztráltam, és 3 évig úgy mond megbízható voltam, mert működött, most meg hirtelen mindenáron fotózzam le a személyimet, amit már korábban be is szkenneltem plusz csináljak szelfit EU-s irányelvekre hivatkozva. Lehet webkamerával is, csak egyrészt nekem nincs webkamera, másrészt a böngésző fel se kínálja, hogy hozzáférjen a nem létező kamerámhoz. Kapásból azt vágja az arcomba, hogy camera not supported.

Úgyhogy nálam itt vége a csodaklassz Wise-használatnak.

Milyen célból hoztad létre ezt a Wise fiókot?

Erre nyilván tudom a választ, de ezt ők is láthatják, szóval nem értem, hogy minek ez a kérdés.

Mi a fő bevételi forrásod?

Közöd?! Csak halkan jegyzem meg, hogy bár a bankoknál is van KYC, a kérdésekre nem kötelező válaszolni. (legalábbis a bankoknál)

Szóval a szelfit törvény írja elő (a konkrét EU-s jogszabályra egy deka hivatkozás nincs), mert azt feltételezik, hogy én nem vagyok azonos a személyimen szereplő személlyel. Ez burkolt célzás a bizalmatlanságra. Egyébként sem nekem kéne bizonygatnom, hogy én vagyok én, hanem annak, aki szerint nem vagyok azonos a személyimen szereplő személlyel. Ja hogy nem tudja? Hát akkor sajnos krokodilkönnyes búcsú következik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés