- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTDoG
tag
Nem az utalgatás vagy a beérkező forrás háttere volt a gond, hanem ismételten azt kérték be dokumentummal igazolva, hogy a cég nevében én eljárjatok-e a bankszámla kezelésben, fel vagyok-e rá hatalmazva.
Azért ijesztő volt ma reggel arra az üzenetre ébredni, hogy van 7 napom ezt bizonyítani (ismételten) különben 7 napon túl mindent visszatérítenek és addig is zárolják a számlámat.
Miután elküldtem az általuk biztosított meghatalmazást aláírva, egy órán belül jelezték, hogy minden oké, levették a zárolást. Ennyi a pozitívum, hogy ezt vasárnap délelőtt.Na de mi történik akkor ha én egy két hetes nyaraláson vagyok digital detox szellemben és abban a tudatban, hogy másfél hónapja küldtem el mindent (másfél év után újra), úgyhogy biztosan nem keresnek meg újra valami igazolással. Közben eltelik a 7 nap és visszatérítenek mindent én meg futhatok a pénzem után?
Kemény dolgok ezek. Ilyen sosem fordul elő egy magyar banknál. És igen, ennyit nem ér az ingyenes számlavezetés és az olcsóbb pénzváltás sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Vicces képek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs