- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Lenne három kérdésem:
1. Azt jól sejtem, hogy ha hétvégén akarok Wise számlámra Ft-ot tenni, akkor az utalás hétfő reggelig nem menne el, viszont bankkártyával is feltölthetem?
Elnézést, csak én eddig mindig utalással raktam rá pénzeket és nincs tapasztalatom a bankkártyás "top-up"-pal, de ha jól rémlik, ez nem is úgy működik, mint Revonal, ahol az bankkártyás vásárlásnak számít (?)
2. Ha így van és utalásnak számít, annak ellenére, még realizálódik azonnal, hétvégén és éjszaka is?
3. ha a kettes kérdésre a válasz igen, az esetben ez ugyanúgy ingyenes lesz, ha az utalásaim is azok voltak?(Unis számlám van, onnan ingyenes az utalásom).
Köszönöm!

((160-170k forintnyi összeget kellene rátennem a Wise-ra))
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Háztartási gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest