Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
Sziasztok, a Wise virtuális kártyát lehet használni Aliexpress.com-on fizetésre? Bocs ha hülyeséget kérdezek, de nem vagyok járatos ezekben a dolgokban... Az Aliexpress megszüntette a Paypal fizetés lehetőségét, én pedig semmiképpen nem kívánom a fő bankkártya adataimat megadni nekik (nem érdekel mennyire biztonságos, akkor sem). A magyar bankomnál nincs webkártya, illetve ahhoz a számlához nem jár, ami nekem van, emiatt nem váltanék számlacsomagot. A Wise virtuális kártyáját néztem ki erre a célra, mindig annyit tennék rá, amennyiért éppen vásárolok az Aliexpress-en. Működhet ez, vagy van valami hátránya, érdemes emiatt számlát nyitni a Wise-nál? Vagy van ennél jobb megoldás? Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- HP Thunderbolt 4 kábel
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs