- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
üzenetére
Igen, köszönöm, közben ugye már rá is jöttem, mert amint feltöltöttem minden információt, szelfiztem és hitelesítettem a regisztrációt, már elérhetővé is vált a virtuális bankkártya...
Habár elgondolkodom, hogy mégis megrendelem (nincs 1500 Ft sem), ... de egyelőre nem látom miben annak értelmét (főleg csak online vásárlásra, kevesebb pénzmennyiség tárolására használnám az accountot, néha talán kp felvétel - ez esetben viszont illene a fizikai kártya is ugyebár... de más hasznát nem látom).
Ti mire használjátok a fizikai kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Disney+
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest