Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
üzenetére
Igen, köszönöm, közben ugye már rá is jöttem, mert amint feltöltöttem minden információt, szelfiztem és hitelesítettem a regisztrációt, már elérhetővé is vált a virtuális bankkártya...
Habár elgondolkodom, hogy mégis megrendelem (nincs 1500 Ft sem), ... de egyelőre nem látom miben annak értelmét (főleg csak online vásárlásra, kevesebb pénzmennyiség tárolására használnám az accountot, néha talán kp felvétel - ez esetben viszont illene a fizikai kártya is ugyebár... de más hasznát nem látom).
Ti mire használjátok a fizikai kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Megkímélt Acer 15.6"Core i7(4X3,5Ghz)GT840 2/4GB VGA,8-16/300-480SSD,Nagyon jó akku,
- ÚJ! Bontatlan! HP 255R G10 laptop (3 ÉV Garancia 2026.01.29.-től)
- Eladó Glorious GMMK Pro Tenkeyless Moduláris billentyűzet (White Ice US, 75%) rengeteg tartozékkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest