Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Szombaton kaptam levelet, hogy azert nem teljesult, mert a wise keri a beutalas indokat. "
Mondjuk innen? én már akkor írtam, hogy lehet érdemes lenne őket megkérdezni....
"Lehet hogy felmegy me'g, de ha fel ev mulva"
a világpiaci folyamatokat nézve, nem gondolnám, hogy fél év kell... az euró pl pár forinttal van lejjebb mint az új csúcs 5-6. Dollár is lehet pár nap múlva helyre áll most volt kamat döntés azért változott, de az optimizmus elszállt esnek a tőzsdék, amerikai még ki sem nyitott... meglátjuk... összességében esés figyelhető meg." se a jelenertek megorzesehez,"
2018-ban utazás miatt vettem dollárt, ma forintban többet ér, mint amikor vettem majd 50% felett is volt már. tehát a dollár forintban pont nem olyan lényeges az infla... ha dollárban vásárolsz élsz az más tészta."A revo ugyan vonja a 0.5%-ot mert sokat valtok"
ha sokat választ és veszel prémiumot éves csomag még kedvezőbb is, akkor korlátlan váltást kapsz + még egy csomó más dolgot is mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- E-roller topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Napelem
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest