Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Szombaton kaptam levelet, hogy azert nem teljesult, mert a wise keri a beutalas indokat. "
Mondjuk innen? én már akkor írtam, hogy lehet érdemes lenne őket megkérdezni....
"Lehet hogy felmegy me'g, de ha fel ev mulva"
a világpiaci folyamatokat nézve, nem gondolnám, hogy fél év kell... az euró pl pár forinttal van lejjebb mint az új csúcs 5-6. Dollár is lehet pár nap múlva helyre áll most volt kamat döntés azért változott, de az optimizmus elszállt esnek a tőzsdék, amerikai még ki sem nyitott... meglátjuk... összességében esés figyelhető meg." se a jelenertek megorzesehez,"
2018-ban utazás miatt vettem dollárt, ma forintban többet ér, mint amikor vettem majd 50% felett is volt már. tehát a dollár forintban pont nem olyan lényeges az infla... ha dollárban vásárolsz élsz az más tészta."A revo ugyan vonja a 0.5%-ot mert sokat valtok"
ha sokat választ és veszel prémiumot éves csomag még kedvezőbb is, akkor korlátlan váltást kapsz + még egy csomó más dolgot is mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Google Pixel topik
- Automobilista 2
- Gumi és felni topik
- Diablo IV
- Elfogytak a Vivo X300s titkai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest