Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Virtuális kártyát is tudtam már készíteni, amit aktiváltak is. Akkor az üzemelne mobilos google pay érintéses fizetéssel?
Másik amit nem látok sehol, hogy ha euróba kell fizetni, automatikusan az euró számláról veszi le a pénzt, nem kell semmit se beállítani?A Wise jobban tetszik számomra, pontosan kiírja az összes költséget, árfolyamot stb... A revolutnál nem láttam ilyet - legalábbis regisztráció nélkül. Meg ahogy picit utánaolvastam, a Wise egy kézzel foghatóbb nyereséges cég - nem mint ha bármelyiken is akarnám tartani a megtakarításaimat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Tudományos Pandémia Klub
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmgyűjtés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Suzuki topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest