- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Na, még egy pirospont a TW-nek.
- Sztori röviden: kedves feleség még év elején csinált egy Zumba kurzust és hozzá van egy subscription amihez járnak az új anyagok. Plusz a szerintem scam része, hogy csak akkor tarthatsz órákat mint tanár ha van érvényes subscription-ot.
- Volt egy apró csörte, hogy szerintem ha majd jön az első zumbaellenőr akkor előfizetünk, de mindegy, beindult valamennyire a dolog, mondom ha 0-s a történet akkor hajrá. Előfizettünk USD 35/hóért erre a csodára.
- Jött a lockdown, vírus, stb, nulla órát sikerült megtartani így a bevétel is 0-ra esett.
- Már egy ideje mondogatom, hogy mondjuk le a francba, semmi haszna nincs.
- A félig scam megérzésem bejött, online, email-ben, fax-on nem lehet lemondani ezt a csodát, csak telefonon
van jópár morcos ember a neten ezzel kapcsolatban.
- Párszor megpóbáltuk felhívni őket, sose sikerült eljutni a retention team-ig, és a többször ígért callback-ből se lett semmi.Úgyhogy fogtam magam, és letiltottam az online payment-et a TW kártyán, ami egy hatalmas plusz, mert mellette a többi funkció (contactless, sima fizetés, stb) tökéletesen megy tovább.
Látszott, hogy naponta próbálják levonni a pénzt, de sikertelenül.
Nyitottam egy case-t a TW-nél, hogy a jövőben nem szándékozok ennek a cégnek fizetni, 2 nap mulva (ma) válaszoltak és a Mastercard-on keresztül 24 órán belől blokkolják ezt a merchant-ot
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PayPal
- További aktív témák...
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
van jópár morcos ember a neten ezzel kapcsolatban.