Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spe88

senior tag

Sziasztok!

Anno amikor vásároltam TW-zal ugyanúgy mint most 2 opció volt: egy olcsó és egy közepes megoldás az utalásra. Az olcsó volt, ha a TW Ft-számlájára átutaltam az adott összeget, amit ő onnan már megoldott. A másik kicsit drágább volt, ha bankkártyáról azonnal leveszik az adott összeget. Most is az olcsóbb megoldást választottam, tehát átutalom. Na most viszont nem Ft-ban kérte az adott összeget, hanem euróban, pont abban a devizában, amit utalni szerettem volna. Kiírta hogy a számlavezető bankommal utaljak el X eurót és rendben is vagyunk, mondom magamban: de hát miért akar eurót utaltatni velem, ha euró a végcél is? Mindegy is kiírta, hogy SEPA blabla: ugyanannyi az utalás unión belül, mint belföldi utalásnál. No igen maga az utalás talán ugyanannyi (bár abban sem vagyok biztos, mert 59 Ft-ot felszámolt). A lényeg hogy amikor átváltottam mennyi az annyi, akkor 362 Ft-ra jött ki egy euró. Viszont most kíváncsi voltam pár napra rá: az adott összeget a Raiffeisen megváltoztatta és sikerült 372 Ft-os árfolyamon a plusz 59 Ft-os egyszeri díjjal elutalnom a TW számlájára az adott összeget, amit ő tovább utalt euróban a kereskedőnek? Ennek mi értelme? Régen azt írta a TW, hogy utaljak a forintszámlára az adott közleménnyel, az adott összeget. Most miért kérte euróban? Így most semmit nem ért amit csináltam. Nem sokat buktam, de mégis... Akkor mit cseszek el? Régen miért volt jó? Köszi

Új hozzászólás Aktív témák