Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
ok, én csak örülök, ha sokan tudják, hogy mit vesznek
-környezetemben nem ezt tapasztalom
annak idején amikor a B-s Samut vettem, még szó sem volt sehol a DLNA-ról (itt sem, a DLNA topicot is én nyitottam), én is a médialejátszási képessége miatt vettem az okosabb 650-es szériát
a PC-DLNA-TV dolgot én sem értem miért eröltetik, én is csak kipróbáltam az elején,aztán gyorsan rájöttem, hogy akkor inkább rádugom a HDD-t vagy a laptopot a tv-re (persze akinek másik szobában van a PC, annak azért jól jön a DLNA így is)
csak késöbb amikor jött a router+HDD+transmission+minDLNA, akkor tértem át DLNA-ra, mivel ennek így már sokkal több az előnye, mint a hátrányaaz még igazán értelmetlen, amikor a winmediaplayerrel transzkódolják is a filmeket (leszedi a 8GB-os 720P-t, hogy megnézze 1,5GB-os divx minőségben
)kaciokos:
B-s sorozatú SAMU-m nem mai darab (4-5éves), és köszöni szépen mindent lejátszik, ami normális release
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!óker
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Minden, ami hőszivattyú
- Lexus, Toyota topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
-környezetemben nem ezt tapasztalom
)