- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim72
tag
Ahol lehet használj kábelt. Wifi ugyanis mindkét eszköztől függ. Nekem laptoppal lejön az 50Mbps (ennyi a névlegesem), míg tableten már láttam 30Mbps-et is, de nálam 13Mbps a jellemző. Ugyanez egyébb eszközzel is előfordulhat (pl tv)
Kábelen a felmountolt hdd elérése is gyorsabb.
Torrenttel ês némi állítgatással egy pc-t is meg tudsz fogni.
Azt meg tudod csinálni, hogy egyszerre több van seed-ben, de egyszerre nem nyomod valóban mindet. Iletve adott aránynál automatikusan befejezheted a seed-et.
Gondold át, hogy naponta mennyi adatot töltesz le, milyen arányt akarsz elérni, és számold ki belőle a szükséges sávszélességet. Szerintem közel nem kell, hogy kihasználd a net-ed fel irányban 24 órában. Ha mégis, akkor szerintem nem ebben a struktúrában (és költségvetésben) kell gondolkozz, hisz ezeket a sebessegeket a rajta lévő usb-s kapcsolat már le fogja tudni.(Mellékesen, ha al fel csatornádat teljesen kihasználod, akkor a lefelé lelassul, és ez igaz fordítva is)
Ha a 3600-ast kihajtod teljesítményben, szerintem a 4900at is ki fogod hajtani, hiába erősebb.A kérdés, hogy a routeren +x% teljesítmeny, vagy a golyoid számítanak jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest