Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
rrunner
csendes tag
F.Y.I.
Hatalmasat sz**tam a wifi country code HU-ra allitasaval, ovatosan, ha erre keszultok.
Nem tudom igazabol, hogy miert nyultam hozza.
A Windowsos gepeim nem bantak (Vista, XP) az android eszkozok (SonyEricsson, Samsung, MyAudio) nem bantak, de a felesegem Ubuntu laptopjan jott-ment a kapcsolat. Inkabb ment.
Kesobb a wifi-t nezve Luci-bol ilyen 2-6% adoteljesitmeny latszott. Egesz estes WPA hekkeles utan jutott eszembe, hogfy volt valami, amirol nem tudtam micsoda, de hozzanyultam. Visszaallitva minden azonnal megoldodni latszott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest