- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimp
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3799 üzenetére
Azért nem írtam nyereséget mivel nem vevő antennáról van szó, hanem adó-vevő -ről. Én csak abban szerettem volna tisztába tenni a dolgokat, hogy a dB és az, hogy "szűkebb sávban" két teljesen külön dolog. Márpedig ha valaki abban gondolkodik, h antennát cserél akkor nem árt ha ezt tudja. Nem vesz irányítottat mert olyan helyen van a router, hogy csak a lakás egyik felében lesz net, vagy vesz mert ugy van mint nálam, h a lakás egyik végében a falnál és ugye mögötte senki nem lesz aki használná....
De elnézést ha megbántottalak.suszti: Ez nem valami újítás? Állítólag az újak nem kék led-esek hanem zöldek... Lehet rájöttek, hogy a dual-band antennáik egy sipka fos és azon is módosítottak? Mert eddig minden hivatalos leírásban azt láttam, h ugyanazon az antennán megy mindkét sáv. Ráadásul én lecseréltem az egyik antennát, a másikat meg leszedtem és nekem 2.4 megy szépen a rárakott yagi-val.
??
Új hozzászólás Aktív témák
- Valve Index VR Kit Teljes szett, hibátlan állapotban
- SteelSeries Alias Pro XLR + RODE PSA1+ állvány
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest