- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graf Spee
csendes tag
Sziasztok.
Január óta használok ilyen routert nagy megelégedéssel. Már vargalex firmware-rel vettem meg.
A transmissiont már teljesen jól tudom üzemeltetni rajta a torrentezéshez. Persze tudtam csatolni a winchestert is.Itt jegyezném meg: A pendrive nem torrentezésre való, mert az egyszerre több helyre történő olvasást és írást nem a pendrive-ra találták ki......... azzal legfeljebb csak próbáljátok ki hogy működik-e az átvitel és kész. KOMOLYAN MONDOM!!!
A PROBLÉMÁM:
Unalmas, hogy mindig ki kell húznom a winchestert ahhoz, hogy át tudjam tenni a torrenten letöltött cuccokat. Szeretném megoldani, hogy a wifin keresztül el tudjam valamilyen módon érni a routerre kapcsolt winchester tartalmát. Arról letölteni wifin keresztül adatokat és ha a helyzet úgy kívánja akkor rátölteni adatokat.Nem vagyok nagy hálózat és hálózati megosztás májer ezért kérném, hogy valaki írja le a lépéseket. Vagy esetleg linkeljen egy oldalt, ahol le van írva, hogy ezt hogyan lehet megtenni. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- sziku69: Szólánc.
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- További aktív témák...
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest