- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
Sinisi #12775 üzenetére
Csupán annyi, hogy a Particiós táblát live linux alatt GPT-re állítod és ott megformázod a HDD-t... Úgy ahogy szeretnéd... De ha már GPT particiós tábla van és meg is van formázva ext-re onnantól királyságos. De a beépített formázót nem használhatod, suste buildben, pont erre az esetre van egy extroot készító formázás nélkül a 3.1-ben, így ha azt a particiót létrehozod már live linux alatt, akkor gond nélkül menni fog.
Nálam egy 3 TB-os vinyó díszeleg a 1043-ra kötve. Persze extrootnak én inkább egy sima pendrive-ot használok, aktív usb hub biztosan fog kelleni, és akkor meg jobb hogyha nem a nagy hdd-t kell formázgatni/törölgetni egy esetleges cserénél, nah meg én azt a hdd-t altatom állandóan... torrent egy másik hdd-re megy.
A helyedben én óvakodnék a gyárilag külső hdd-ktől. csak a szívás van velük hűtésük nem elégséges és még drágák is... Inkább egy 3,5"-os belső HDD és valami külső ház neki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest