Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hmzs

tag

Tisztelt Vargalex!

Magamról annyit, hogy egy oleges wl500gp-ről váltottam tp-link wdr3600-ra, openwrt mellett döntve. Két hét guglizás és fórum olvasgatás után két észrevételem van csupán:
    - ha a hdd partíciókat felcímkézem, kiesnek a csatolások felsorolásából, ennek megfelelően samba megosztás sem működik, gondolom ftp sem, de azt már nem is néztem
    - két napom ment rá (természetesen nem 48 óra, csak kb 8) hogy megtaláljam a php5 timezone hibára a megoldást, miszerint telepíteni kell a zoneinfo csomagot. Szerintem érdemes lenne valahogy megoldani, hogy a php5-el egyből települjön ez is, vagy legalább leírni valami feltűnő helyen, hogy szükséges a php helyes működéséhez.

Amennyiben már volt szó a fórumban ezekről, csak én nem találtam meg, úgy én kérek elnézést :), minden más, számomra szükséges infót megtaláltam.

A magam részéről köszönöm az önzetlen segítőkészséget mind a build, mind itt a fórumon megosztott infók miatt.
    (Így utólag köszönöm Intruder2k5-nek is a sok évvel ezelőtti oleg image fájlokat, infókat)

Új hozzászólás Aktív témák