Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
a 2222-nek kb annyira semmi értelme nincs hogy csak na. hamis biztonságérzet semmi több. ha te ismered akkor majd pont az nem ismeri az alternatív portokat aki fel akarja törni?
át kell állítani 33-ra vagy 34765-ra vagy bármi tök egyedire, na ott kb 95% hogy nem fogják keresni. teljes 1-65535 -ig tartományt nem nagyon szkennelnek végig, de 22/2222 , 21/2121 , 80/88/8000/8080 portokat minden hülye és minden hülyéknek készült szkenner ismeri. a brute force védelem pedig igen, csak jól leterheli a routert. a denyhost meg egyszerűen a próbálkozó IP-t nem is engedi kapcsolódni a portra és onnantól nincs terhelés, nem kínlódik az sshd. 443-on a luci csak annyira van biztonságban amennyire az SSL miatt tud. azt mondjuk ti tudjátok hogy SSL vagy TLS -e titkosítás módja luciban, ha ssl akkor törhető. mondjuk nem is értem kinek kell annyira hogy a világon bárhonnan elérje a lucit/ssh-t. világutazóknak talán. de egyszeri embernek kellhet az hogy munkahelyről (ott általában fix ip van), mobilnetről, szülőktől-vidékről elérje. ezeket a tartományokat pedig vígan be lehet rakni a tűzfalba és onnantól pápá kicsi kínaiak. magyaroknak kevésbé ez a szórakozása. legalábbis az én hosts.deny fájlomba nem találtam még magyar ip-t, de még európait se nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
át kell állítani 33-ra vagy 34765-ra vagy bármi tök egyedire, na ott kb 95% hogy nem fogják keresni. teljes 1-65535 -ig tartományt nem nagyon szkennelnek végig, de 22/2222 , 21/2121 , 80/88/8000/8080 portokat minden hülye és minden hülyéknek készült szkenner ismeri. a brute force védelem pedig igen, csak jól leterheli a routert. a denyhost meg egyszerűen a próbálkozó IP-t nem is engedi kapcsolódni a portra és onnantól nincs terhelés, nem kínlódik az sshd. 443-on a luci csak annyira van biztonságban amennyire az SSL miatt tud. azt mondjuk ti tudjátok hogy SSL vagy TLS -e titkosítás módja luciban, ha ssl akkor törhető. mondjuk nem is értem kinek kell annyira hogy a világon bárhonnan elérje a lucit/ssh-t. világutazóknak talán. de egyszeri embernek kellhet az hogy munkahelyről (ott általában fix ip van), mobilnetről, szülőktől-vidékről elérje. ezeket a tartományokat pedig vígan be lehet rakni a tűzfalba és onnantól pápá kicsi kínaiak. magyaroknak kevésbé ez a szórakozása. legalábbis az én hosts.deny fájlomba nem találtam még magyar ip-t, de még európait se nagyon.