Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
honeker
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Vw caddy , Ford tourneo connect 7 személyes….
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Egyterű/pickup. Citroen Berlingo, nekem volt...
-
dragon1993
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Teherautó
-
KTTech
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Felfele nem kell jeleznie a rendszernek - pl. ha 2.3-ra (20°C-n) van fújva, 35°-ban 130-al mész, lesz az közel 2.8 is, mindez üzemszerűen. Ellenben 2 bar alatt szólnia kell, hogy baj lesz, mert lefele van gond.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szerintem csak akkor szól, ha egy bizonyos érték alá esik. A Toyotánál nem tudom, hogy van pontosan a Suziba 3 féle érték közül lehetett választani. ECO 2,7, normál 2,5 loaded 2,3, vagy valami ilyesmi volt. Itt szerintem nem lehet ilyet.
-
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A MY22 RAV4em tudta még hogy minden tankolás után magától "nullázta" az adott tank fogyasztását (tehát semmit nem kellett csináni és így láttam hogy sok autópályával vagy hidegben mennyivel többet fogyasztott), ilyet nem találok az NXben

-
peetie1
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A frissítéskor törli a hosszútávú átlagot, és odarakja a grafikonra. Én minden tankolás után nyomkodom, hogy lássam mennyi az aktuális fogyasztásom. Ez az egy dolog idegesít, hogy miért nem lehet ezt automatikusan megtennie. De már tárgyaltuk párszor a témát

-
KMT
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Igazán fordíthatták volna csukvára...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Akkor az Omoda- ra rá kellett volna beszélned.
Jobb is az Omoda, ès neked sincs jó tapasztalatod a Toyotával. -
pècsimunkás
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
"Egy 2.0-ás FWD Executive Tech verziójú C-HR autóért 17,6 millió Ft-ot fizetett"
Jó, hát van 15-16 millióèrt 1,5 TSI, 2l TDI Octavia is.
Az sem èri meg jobban. Nem?Ha már SUV...
Van 12,5- èrt mekafull Nissan Qashqai is: [link]
Ha SUV- ot vennék mostanában ( de nem fogok
), ès automataváltót is szeretnèk, nem is gondolkodnèk másban. Kèziváltóval is 9,5- ről indul egyèbkènt.
-
honeker
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A jót könyü meg szokni
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
No, végül a sogornőm nem Lexus LBX-et vett.
Az LBX-re azt mondta, hogy az kicsi neki
Az UX nem tetszett neki, az NX meg már drága volt a számára.
Aztán meglátott a szalonban egy új, középkék színben forgalmazott C-HR-t, az megtetszett neki, meg is vette
Egy 2.0-ás FWD Executive Tech verziójú C-HR autóért 17,6 millió Ft-ot fizetett
Érdemi árengedményt alig kapott, annyi kedvezményt kapott, hogy vett pluszban egy gyári 19 collos alufelni készletet Bridgestone gumikkal (most 18 collos téli felnivel és gumikkal veszi át az autót), ennek a plusz nyári szetnek elengedték az ára felét
Az Executive Tech verzió helyett egy GR-Sport kivitelt javasoltam neki, a felszereltség 98 %-ban azonos, de a GR-Sport verzió kicsit dögösebben néz ki belül és kívül is, de a most forgalmazott GR-Sport verziók hátulja mindegyiknek fekete, az nagyon nem tetszett neki.
Nemsokára átveszi az autót, már előre félek, hogy hogyan fogom neki elmagyarázni egy hibrid Toyota kezelését, vezetését (kéziváltós autóból ül át)
-
OCTAMD
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Pirosban is van ,de annak 3T3 a színkódja
-
stuka20
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Köszönöm majd megnézem!
Közben találtam allegro-n is BH-t. -
stuka20
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
"vagy az autó beindításától folyamatosan mért fogyasztás értékét mutatja." - ez érdekelne, de igen az app-ban meg lehet nézni. Bár a teljes átlag sem rossz, mert legalább tankolás után nem kell matekozni. (én felírom és gyűjtöm: mennyit tankoltam, hol, mennyiért, mennyi volt az átlag, volt e kedvezmény, mennyi km maradt még
)Én legutóbb Ahifiről rendeltem 6800-ért, de most nem látom ott. Én is vártam pár hetet mire újra lett.
Innen is rendeltem már (nem pont ezt), de itt is folyamatosan hiánycikk az egy literes, 5 literes van 40 euróért.
Itt raktáron van.
Itt is úgy néz ki.Utóbbi kettőtől nem rendeltem még, de az autóápolási topicban kaptam az ajánlást, hogy ezek szállítanak idehaza is.
JóGéza:
Valszeg igen, mert sehol nem találtam ilyen beállítást, de gondoltam megkérdezem hátha. :/ -
BaLee
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem nagyon bejön ez a forma, ebben a színben fekete tetővel pedig bomba!
-
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Az új autót télivel vettem át és most került rá a nyári gumi először. (tartós bérlet gumiabroncs-szolgáltatással)
-
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Köszönöm, ezt kaptam ma rá.
-
No.01
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Maradjunk annyiban, h a meret passszol

Az e-Primacy tan a legrosszab a Michelin kinalatabol.
...de ez ugyanugy igaz a tobbi gyarto "ECO" gumijara is. Az igazi elonye, h kicsi az ellenallasa, nem kopik, de ezaltal nem is tapad jol. (mondhatni szarul a tobbihez kepest)stuka20:
Ez a kerdes itt kicsit OFF, de mi az auto felhasznalasa? *sok varos, sok autopalya? Illetve mennyit mesz egy evben?
Nalunk 1 auto kivetelevel mar mindenen 4evszakos van pedig van amelyik ~30e km korul megy evente.honeker:
Mond mar meg kerlek, h melyik gumi bir ki manapsag 80-100e km-t???
Szerintem meg az ECO-k sem mennek el ennyit. Nalunk meg a varosi hasznalat mellett is ~70e volt a max, de esoben az mar necces volt. -
polonic
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Van 6 szimulált fokozat és egyre erősebb lesz a motorfék, ahogy "váltasz" lefelé.
-
polonic
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
2.0 corollában is van. A váltófokozatokat tud szimulálni. De inkább ami lényegesebb, hogy motorféket tudod szabályozni.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez engem is érdekelne. Felszereltség (gyártási év), ár és abban mozgástér. Ctrl C Ctrl V-vel jöhet kollégának írt privát is

-
polonic
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Festék és lakk is.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
alvázszámmal bemész toyotához, és megrendelik neked
-
Tragger
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Az elején még meg is tudnám érteni, de ez az ajtók feletti rész, oda kisebb eséllyel pattan bármi.
-
polonic
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A javítófesték márkaszervízből beszerezhető. Alvázszám alapján tudják, milyen kell. Vagy az vezetőoldali ajtónál a matricán van a színkód.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Egyetértek, Corolla Cross viszont még nagyobb csalódás volt élőben (C-HR legalább külsőleg tetszik). Ezek persze szubjektív dolgok, de méretéhez képest borzalmas térelrendezésű autó, csomagtere is egy vicc és persze az ára...annyi nem fért bele.
Nézegettük a kínai vonalat, de pont azt nem tudni, hogy műszakilag mi is van a csomagban és az mennyire tartós...7 év garancia ide vagy oda, a kísérleti nyuszi szerepét inkább másnak hagyom meg.
Halk vélemény: de nekem az is fura hogy hibridhez turbómotort raknak, ami ugye elég sokszor áll le...lehet erre méretezni, de vajon meg is tették?
És az a váltómegoldás, semmit nem tudni róla... -
g0dl
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Kína 2027. január 1-jétől betiltja a süllyesztett, elektronikusan behúzódó ajtókilincsek használatát az új elektromos autókon (EV) és a 3,5 tonnánál könnyebb járműveken. A döntés célja a biztonság növelése, mivel több olyan eset is előfordult, amikor a kilincsek a balesetek során meghibásodtak, és az utasok beszorultak a járműbe.
Mikor ott tartunk, hogy Kínában kerül a biztonság a parasztvakító giccsparádé elé.
A másik a kiforduló logóba rejtett kamera. Jaj de jó, még valami, ami elromolhat, de amúgy semmi értelmes funkciója nincs. Többször láttam már pl. autópályán kifordult logóval közlekedő autót. Nem tudom, hogy az normális állapot-e, de hülyén néz ki. -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Múlt héten béreltem egy yaris hybridet (350 kilométerrel vettem át), továbbra is tartom hogy nagyon korrekt kis gép (a k**va idegesítő pittyegésen kivül...). CHR-t én továbbra sem értem mondjuk (nem tetszik kivülről, itt kb el is száll minden lehetséges előnye nekem).
-
No.01
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Senki nem mondta, h ne tedd szova, de tobbet panaszkodsz, mint az atlag es tisztan latszik, h van par dolog amivel - ne vedd magadra nem szemelyeskedes - de egyszeruen nem vagy tisztaban, illetve vasarlas elott konyeden kdieritheto lett volna, ha rakereel vagy kicsit jobban odafigyelsz a probakor alatt.
- 140 felett hybrid hajtas ide vagy oda minden sokat fogfogyasztani foleg egy SUV (meg ha az nem is a GLE kategoria) ha 140 felett szeretnel kozlekedni hosszu tavon akkor miert nem vettel dieselt?
- az, h kevesebb hatotavot ir, mint a valosag az reszben gyartonkent valtozik de van EU-s norma is. Nem Toyota specifikus. Tudom, te nagy Skoda rajongo vagy, ott is hasolo a keplet sot ha a kis zold pockot hasznalod (tagulasi tartaly) akkor a valosag ott meg ennel is durvabb, de ezt te ugytunik ignoralod.
- en is baromira orulnek ha egy hosszu gombnyopmassal ki lehetne kapcsolni a csipogast, de annak meginkabb ha nem kellene kikapcsolni egyaltalan. (a nemreg probalt nemet premiumban ez hangban es minosegben is fenyevekkel jobban mukodott, de az ugye megint egy masik szint. Ettol fuggetlenul adom amit mondasz.
- ajtozaras sebessegtol fuggoen? Tenyleg nem ertem! Rendszeresen vezetsz tobb Toyotat
(es meg ha igy is van ki nem szarja le, h 20-nal vagy 25-nel zarja az ajtokat? Mi az ertelme/gyakorlati haszna a napi hasznalat soran?
- Fat32 temakor: reszben adom, de ez nem egy szamitogep es a fedelzeti rendszerek az autokban jopar evvel vannak lemaradva es ez ugyszinten nem Toyota specifikus dolog.
- Off alas a lampahoz? Kinek? Miert? Foleg igy 2026-ban? Ha kapcsolgatni akarod akkor vettel volna valami regi akarmit es akkor kapcsolgathatod ahogy jolesik. (szamomra ez megint olyan, h igen ritkan van ennek barmi hatasa a napi hasznalatra. Inkabb legyen ez, mint a sok hulye aki ha nem lenne auto allas siman elindulna lampa nelkul (nalunk videken ez meg mindig napi szinten elofordulo hulyeseg!)
- Prius diagnosztika? Mirol is beszelunk? Ennek mi koze a Toyotahoz? Vidd szervizbe ha gondod van neghogymar azert izguljak, h a sarki gezabacsi nem tudja a tobbsegeben Temus szarajval kiolvasni a dolgokat. (egyebkent meg ha veszel rendes 3rd party rendszert akkor mukodik ez csak az epp nem 30EUR-ba kerul)
De mit is akarnal te nezegetni, allitgatni abban az appban? Megy, mukodik, kesz! En speciel kifejezette utalom amikro sok fotelhuszar azt kepzeli, h okosabb a japan mernokoknel es majd o jobban tudja. (ugyszinten ne vedd magadra, de sok ilyen van hidd el)-szabi-
Mar emlekszem, valoban! Vegyel egy jominosegu dongle-t es nem lesz ennyi gondod. (sokan veszik az olcso kinai termekeket... lattam, de en koszonom kihagytam)
Ami most van a Corollaban tan 100EUR volt szallitassal es meg SW frissites is jott ra vagy 3-4 vasarlas ota, tehat a support valodi.pegazus11:
En haklis vagyok erre. Utalom ha ugral, csikoz stb. Mar tobbet probaltam, de a Bosch valt be a leginkabb, viszont auto fuggo, h melyik tipus. Az Aeroblade pl a Rav4-en nem volt tokeletes, mig a Corollan igen. (gondolom a szelvedo dolesszoge is szamit) -
baro32
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Éppen ma tankoltam 18km-t ír még a megtehető távolságra 30.62-Liter ment a tankba mikor elindultam 535km írt ki hogy annyira elég úgyhogy evvel a részével nagyon is egyet értek.
-
honeker
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Igaz…..de ha ezzel keresi az ember a kenyerét meg gondolando
-
honeker
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Még valami németen kivül hol lehet 140 km/h felett közlekedni ?
-
honeker
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én kerestem ismeröst akinek rav4 volt ki probáltam nyomkodtam és el döntötem kell ez nekem ?……..kell 3 éve használom 72 ezret mentem vele teljes +elégedetség.
-
No.01
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Mar ne is haragudj, de te mar annyi kisebb nagyobb dolgon fennakadtal miota meglett a C-HR-ed, h en tenyleg azt gondolom ez nem neked valo.
Nem azt mondom, h ezek nem lehetnek idegesitoek, de en latom a masik serpenyoben levo elemeket is ugymint: megbizhatosag, alacsony fogyasztas stb... -
KMT
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Aha! Én a corollaból indultam ki.
-
KMT
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Az a gr sport szintnél van. Választhatsz executive szintet és akkor egyszínű lesz.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Kolbász zsír metál semmivel se lesz jó. (Ezt találtam hirtelen.)
Nézd meg a zöldeskéket.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szerintem ezért nincs fehér tetővel.
-
stuka20
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Az értékesítő mondta, hogy még nem volt sárga rendelés leadva (ha jól emlékszem)
A rozé, a piros és a fehér a népszerű.A sárga az tényleg nagyon feltűnőnek néz ki, de azt látni kéne személyesen, hogy milyen. Nem metál fényezésű az tuti. Na meg nincs raktáron
-
KTTech
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ha lehetett volna kapni, akkor olyan narancssárga Yaris Cross-t vettem volna, mint a Yaris MK3 HSD Orange edition volt (az volt az első Toyota hibridem). Mindenki megnézte, az biztos

-
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én csak azt írtam hogy én nem választanám a sárgát, mindenkinek szíve joga választani (persze utána a szalonban elmondják hogy mi mikor érkezik majd meg
).
Volt piros Passatom, imádtam, feláras volt a VW-nél annak idején.
-
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem ez tisztára olyan mint egy AI válasz
-
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Te valahogy mindig máshogy látod a világot

Arra céloztam hogy sárgában (nekem) egyáltalán nem tetszik. -
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ugye viccelsz?
-
honeker
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Le vontam a tanulságot…olaj csere és kész a többit meg csinálom anyag áron….enyi
-
honeker
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
De a toyota app nem is leget nyomonkövetni a szerviz tevékenységet ……
-
honeker
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Igen …..ez a szerviz fránya gusztustalan lehuzása
-
Tragger
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Semmi észrevehetőt. Sőt, nekem azóta csinálja a nem tud profilt betölteni dolgokat. Előtte semmi ilyen gondom nem volt.
-
polonic
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Akkor az óracsoport frissítése lehet. Az olyan másfél-két óra kb.
Egyébként a toyota oldalán belépve, meg tudod nézni pontosan mit takar. -
polonic
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Bármelyik márkaszervízbe viheted az autót.
Mi az érintettség tárgya? -
No.01
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szerintem add el...
-
ddsteel
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ja, persze hogy nem, főleg, hogy ezek általában rücskösek is, tehát mégha szilikonból is lenne, akkor sem olyan érzés fogdosni, mint egy telefontokot.
-
ddsteel
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Hát igen, alin szeretnek túlozni. A helyzet az, ha itthon veszel valamit, akkor jó eséllyel ugyanazt kapod, csak még a kereskedő árrését is fizeted. Ilyen kis vackokat én mindig aliról rendelek.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
csak úgy megy, ha prediktív vezetsz, azzal a céllal, hogy a fékpedált NE kelljen lenyomni. Sokszor kigurulsz, csak annyi gázt adsz, hogy már eleve ne kelljen fékezni. Nyilván a forgalmi körülményeknek ezt lehetővé kell tenni. Ha úgy vezeted mint egy másik nem hibrid autót, valszeg engedd el, nem fog menni.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
amikor felengeded a gázpedált, már akkor motorfékez (és tölti az akksit is). Ha finoman engeded fel, finomabban fékez és többet tud vissza tölteni. A féket tényleg szinte csak vészfékezéskor kell nyomni...
Corollán. De gondolom ez a többi új generációs hibridnél is így van. -
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Elolvastad?
" levegőben található pára segítségével" - nyilván a beszívott külső levegőről van szó -
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem.
"A Panasonic által kifejlesztett nanoe-X™ technológia a levegőben található pára segítségével, karbantartást nem igénylő módon, hidroxilgyököket (
⋅OHcenter dot cap O cap H⋅𝑂𝐻) generál. Ezek a részecskék gátolják a vírusok, baktériumok, penészgombák, pollenek és allergének szaporodását, valamint semlegesítik a kellemetlen szagokat, fokozva a beltéri levegő tisztaságát. " -
dragon1993
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Sehogy.
Tükörből tolatok vagy kiszállok és megtörlöm.
A style felszereltségnél a lámpa mosó mellé mehetett volna egy kamera mosó is. -
eastsider
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nx-nel a lefelé billeno tükör bekapcsolhato auto + valamelyik tükör oldal (L-R) kiválasztásával
-
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Köszi a fotót, ez le is zárja nálam. Ezek szerint nincs benne ez a funkció, mivel a te kapcsolód ugyanaz csak van rajta AUTO felirat.
Köszi mindnkinek! -
KMT
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem egy ilyen resethez nem elég leállítani, hanem be is kell zárni az autót egy időre...
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A fejegység hardvere is fos, mint a legtöbb autóba. Azon spórolnak, hogy nem tesznek bele se normális méretű ram-ot se elég rom-ot és a procik is amiket használnak, kutyát dobálni jó. A "hulladék" teslán meg pc játékok futnak és erősebb proci, és több ram van benne, mint sok ember laptopjában.
(nézzétek el informatikus vagyok) -
dragon1993
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A távoli klíma indítás után jön elő a probléma.
100m és 5km között, hiába indítod újra ilyen.A keresse a márkakereskedést autó cserénél megkérdeztem. Elvileg ilyenkor hibára fut az infotainment, ami okozhat lefagyást amit megold egy újraindítás.
Lássuk be elég béna a Toyota ilyen téren.
-
KTTech
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Jóóóóó hosszan (kb. 15mp) kell nyomni, legalábbis nálam.
-
peetie1
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Majd elő fog jönni menet közben is, ne aggódj
Annyira utálom hogy nyomkodni kell, mégse, majd vissza a wazere. És van hogy 5 másodperc múlva újra bedobja ezt a profil szinkronizálós dolgot... -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A profil sikertelen szinkronizálására vonatkozó hibaüzenet nekem is bejön 5 indításból legalább egyszer, de szerencsére csak induláskor, menet közben még nem jött elő

-
KTTech
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Hosszan nyomva tartod a bekapcsoló gombját.
-
KTTech
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Minek állítottad le az autót? Elég a multimédia egységet újraindítani...
-
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Toyota Safety Sense (az enyémben 3.0 verzió van)
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
520 a sima 95-ös. A Fót-Nyíregy-Kisvárda-Fót 555 km 31.01-ez tudtam tankolni bele sokadik kikatanásra. 120 (km óra szerinti) tempomat oda vissza időnként rágyorsítva. Jah és 9,5 literes APEH(nav) normával és 15 forintos amortizációval elszámolva.
-
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez nem FSD.
-
stuka20
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Honnan lehet tudni, hogy nem szereti?
-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Mi az, h nem szereti? Nincs ilyen.
-
KTTech
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Miért ne szeretné? Az más kérdés, hogy előnye nem sok van.
-
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
"Az USA-ban a "regular" benzin (szabványos ólmozatlan) általában 87-es oktánszámú (AKI/PON módszer szerint), ami megfelel az európai 91-92-es RON-nak" - ők meg erre panaszkodnak hogy ezt nem tankolhatják a Toyota/Lexusba

Amúgy Budaörsön kétszer is elmentem tegnap a benzinkút előtt, nem szívesen áltam volna sorba. -
ddsteel
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Na ez új infó, nem tudtam. Érdekes.
-
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Igen, ez elég zavaró hogy két (nagyon) különböző verziót nagyon hasonlóan neveztek el.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A Yaris GR az kvázi versenyautó, nagyon durván nem átlag utcai kisautó. Fullosan áttervezve. Felteszem az ára is tükrözi...
-
mouzrr
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Elnézést, rosszul emlékeztem, csak 130 lóerő, és ahogy ncc1701 írta, csak a villanyos rész más, a motor teljesen megegyezik bennük.
-
ncc1701
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Lehet a benzines mocc ugyanaz, csak a villanyos részből több powert szednek ki.
-
ncc1701
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A kicsi, mxs 5.
-
ddsteel
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Semmi baja nem lesz, ha OKOStöltővel úgy töltesz, hogy nem kötöd le a sarukat. Eddig a mostani hibrid Corollám a 4. autóm, amit okostöltővel töltök, soha nem kötöttem le sarut és van, hogy 2 hétig is rajta van az akkun a töltő csepptöltésen. 12,9V-tal tölti és minimális árammal, csepptöltésen van ilyenkor.
-
g0dl
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
De mikor menet közben töltődik a 12V-os akksi, akkor nem termel hidrogéngázt?
Illetve ez hogyan viszonyul az itt is tárgyalt napelemes csepptöltők használatához? Mondjuk egy napelemes csepptöltő lehetne választható felszereltség is.
-
OCTAMD
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Használj műanyag villáskulcsot,játékboltban kapsz,azzal lehet
-
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem tudom hogy a tiedhez létezik-e de általában van egy külön audio/navigáció használati is

-
peetie1
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez jó hír, lényegesen egyszerűbb lenne úgy a művelet. Mert abban én is biztos vagyok hogy ezt máskor is el kell majd játszani. Az enyém a töltés óta egyelőre nem zaklatott hogy merülne. Előtte meg hiába mentem 45 percet, másnap reggelre ugyanúgy ott volt a hibaüzenet.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
"A Normál és az ECO mód között elég kevés a különbség"
nem tudom, 1,8-as TS Corollánál én úgy érzem, hogy óriási a különbség.
Normálban szerintem jól megy a kocsi. De eco-ban annyira tetűlassú, hogy számomra használhatatlan. Komolyan, az ősrégi 1,3-as swiftem jobban ment, mint a corolla eco módban....És amúgy volt másik autóm is, amiben voltak ilyen módok, Kia Proceed, 2021, 1,5 liter, turbós benzines, 160 lóerő. A Kiánál az volt az alap, hogy eco-ban volt. Kézzel kellett átváltani normálba és sport-ba, és minden használat után visszaállt eco-ba.
Ott gyakorlatilag másfél évig eco-ban használtam, és nem éreztem lassúnak, persze normálban és sport módban még gyorsabb volt.Ott a 160 lóerőt butították le mondjuk 140-re, itt meg a 140-et 90-re...
mindegy, számomra a Corolla eco-ban használhatatlan. Lehet, hogy CH-R-en ez máshogy van...
-
peetie1
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
És a bővített leírást elolvastad mit ír a negatív lekötésről töltés előtt?
-
KTTech
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Az üzenet nem a HV akkuról szólt... és a sok rövid táv simán le tudja meríteni a 12V-os akkut, mivel nem hagysz neki elég időt a feltöltéshez.
-
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
-
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Biztos benne van valahol de nem itt

Alattam is idézték, de letettem róla hogy rávegyelek bármire is
No offense. -
XSiGma
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Bár 1gen FL modell az enyém, de a toyota.hu-n elérhető 90+ MB-os Kezelési Kézikönyvben benne van:
„ECO” üzemmód/„SPORT” üzemmód kikapcsolásakor
Ismét válassza ki a vezetési üzemmódot. A motorindító gomb kikapcsolásával a „SPORT” üzemmód is automatikusan kikapcsolásra kerül.
Azonban a „NORMAL” (normál) illetve az „ECO” (üzemanyag-takarékos) nem kapcsol ki automatikusan addig, amíg egy másik vezetési üzemmódot ki nem választ, még ha a motorindító gombot ki is kapcsolta." -
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Tök normális

(tényleg érdemes egyszer átfutni a használatit
) -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
a korabeli szívó benzines, hasonló méretű / súlyú autók mind ennyit ettek...
a turbó és a hibrid előtt ez volt a sztenderd.éppen ezért a tsi octaviával való összehasonlítás nem fair.
-
ncc1701
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem tud lefagyni, ha nincs áram, majd szépen újraindul. Max pár dolgot meg kell újra tanulnia.
-
ncc1701
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Tippre az autó leírása. Ettől független én sosem kötöm le, mondjuk nem lidlis töltővel töltöm, hanem jó kis ctek cuccal.
-
peetie1
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem tudom nem értek hozzá, ezt írja a kézikönyv.
-
No.01
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ha nincs kihagyva resz a futoszallnak akkor nincs benne.
-
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Sosem kell kint állnod, mondjuk egy bevásárlás alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), ès automataváltót is szeretnèk, nem is gondolkodnèk másban.
)
Szerintem ezért nincs fehér tetővel.
⋅OHcenter dot cap O cap H⋅𝑂𝐻) generál. Ezek a részecskék gátolják a vírusok, baktériumok, penészgombák, pollenek és allergének szaporodását, valamint semlegesítik a kellemetlen szagokat,