Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Úgy csinálom, hogy bemegyek a Toyotahoz és azt mondom kérek olajszürőt 1.3as yarishoz.
Elsőre hülyén néz rám, aztán nem mond semmit de elkéri forgalmit, aztán hátramegy visszajön és lerakja asztalra. Én pénztárnál fizetek oszt annyi.gyári levegöszűrő az szar (nem méretpontos röhely) és durván drága így azt máshol veszem. Olcsobban jobbat.
Pollenszürőből uaz (sztem uaz a beszállító) kevesebb mint feleannyi máshol. De pollenszürőnek kövnek lehet, hogy szenes hepast veszek. Na az még nem gyáriból is drága.szerk: aztán ha nincs akna akkor kerersek egy vájatot, árkot és hajrá. A használt olajat MOL kutaknál szoktam leadni.
szerk2: 11-12.000kmenként csinálom. Anyagilag nem tétel ellenben állítólag ez kell, hogy "örökélet" legyen a 2SZ-Fe.
imo: CVTnél pedig 50.000kmenkétn olajat is cserélném. manualnal elég egyszer 60-80.000km közt aztán 150.000kmenként. Persze 0 olajcserével is elmegy 300.000+kmet, ennyi olajcserével csak azt érem el, hogy "örökélet+1nap" aminek lássuk be semmi értelme ha évi 15-20.000kmet mész.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest