- ldave: New Game Blitz - 2025
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok most lettem egy 2019-es Corolla ts 1.8 Hybrid büszke tulaja pár alap karbantartással kapcsolatos kérdésem lenne. Nem garanciás ezért valami Vác és környékén keresnék olyan szak szervízt akik nap mint nap ilyenekkel foglalkoznak és egy fékfolyadék cserét becsületesen géppel cserélik ABS kockát is légtelenítve, Meg bármi más alkatrész cseréjében is jártas
Olaj és olajszűrőből mi az ajánlot és honnan érdemes beszerezni?
Gyertyából is csak a gyárit szabad vagy van értelmes utángyártott belőle?
Hybrid akkumulátor szűrőt nem találtam hozzá azt milyen gyakran érdemes cserélni és szintén milyet? Azt tudom hogy rendszeresen érdemes takarítani.Köszönöm előre is ha tudtok ezekbe tanácsot adni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest