Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-03-18 14:44:30

LOGOUT.hu

A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12312) BeZol válasza mala_X (#12311) üzenetére


BeZol
őstag

Én feleségemnek keresek új Toyotát, csütörtökön hívtam fel az ország szinte összes máskakereskedését.
Csak hibridek után, és csak minimum comfort-style-tech felszereltséggel kerestem.

2 helyen mondtak Yarist selection style felszereltséggel, ami élénkvörös+fekete a teteje okt. végére. Lehet ugyanazt nézték. (7.4misi + télikerékszett)
1 helyen volt Corolla hatchback (2 gyöngyházfehér és 1 hamuszürke talán), ezek már kvázi azonnal vihetőek, de amint a 3közül 1et elvisznek, akkor már nem jó, mert 2 marad gondolom demo autónak. (árat nem tudok, mert nem volt fókuszban annyira)
Yaris Cross-ra 1db-ot találtunk, executive felszereltség és szintén élénkvörös fekete tetővel, ezt december végére mondták. (9.4misi + télikerékszett)
Corolla Sedan-ra pedig több helyen volt decemberi érkezésű, az 9.1misi.
A többi típus nem érdekelt (corolla kombi sem), így azokról nincs infóm.

Aki pedig egyedileg rendelne, az április-májussal számolhat.

##############################################

Voltam hyundai és kia szalonban is, manuális váltós kocsik 3+ hónap, automata váltósak április-májusnál előbb nem, viszont mikor az egyik nagyobb kia kereskedéssel beszéltem, a ceed 5ajtósból van készleten több is minimum gold felszereltséggel (=kb mint toyota legalább comfort-style-tech), viszont csak manuális váltós és mivel az 1literes motor nem érdekelt, az 1.5-ös 160 lóerősről volt szó, és több db is van.
Ismerősnek Ford kereskedésben értékesítő a bnője, elvileg tud extrémebb kedvezményt adni, úgyhogy most Ford-okat konfigurálgatok aztán majd a kész linkek alapján kapok árakat h ez mégis mit takar, de városban rohangálunk, ezért hibridet lenne érdemes venni, az meg kb csak toyota, ill. nemrég fedeztem fel a clio e-tech-et, ami elvileg 140 lóerős de nemtom, anno volt 1 renault autónk újonnan és 1 évesen eladtuk mert egyáltalán nem vált be (scenic 2005ből).

##############################################

Szóval siralmas a helyzet, és számomra ezek A-ból B-re közlekedő-edények, nem valami spéci sportkocsik amire hajlandó is lennék várni 6 hónapot, úgyhogy ez szánalmas ami megy.
Az egyetlen pozitívum talán, h bizonyos típusok esetén (pl. kia xceed) ha rendel az ember, akkor abból már a facelifteset kapja (amit még nem is tudni hogyan néz ki).
Én holnap sztem elmegyek 2 nagyobb használt hibrid-autó kereskedésbe és felmérem a használtpiacot (és akkor lexus is képbe jöhet).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.