Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-03-18 14:44:30

LOGOUT.hu

A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10156) Atlantis válasza Gergőke88 (#10151) üzenetére


Atlantis
veterán

Igen, a legújabb, kb. az első képek óta vártuk a megjelenését párhuzamosan az új i20-al, , pechünkre sajnos a forint pont bokán fosta magát, mire ideértek...ez van....cserébe az i20-at is egész jó áron tudtam eladni.

rbalint: nagyjából egyetértek, egyelőre csak érzésre tudom megítélni a Yarist, tartósságról nem nyilatkozhatok. Érzésre viszont szerintem a Hyundai fényévekkel előbbre van vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy jobban európai, legalábbis kisautó-kategóriában. Nem csak anyaghasználatban, hanem apróbb részletekben is, pl.: csomagtér-megoldás, tárolórekeszek az utastérben, lehet kulcsról nyitni csak a csomagteret, tartalékkulcs is bicska, stb.
Ezek mondjuk nekem nem létfontosságúak a műszaki tartalomhoz mérten (ha az lenne, nem ezt az autót vettem volna), de a napi használatot meg tudják könnyíteni és igazából filléres megoldások, ahol talán a Toyotának nem kellene spórolnia.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.