Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Pont ezért írtam le, miért lenne most jó több ablak...

De akkor kitalálok más példát, hátha így érthetőbb a kíváncsiságom:
Például könyveket akarok kerestetni, amik pdf-ben vannak (lehetne akár doc, mobi, prc, epub, stb, most nem ez a lényeg), de vannak olyan pdf-ek is, amik nem könyvek, hanem mondjuk manual, vagy a programokhoz valamik, tökmindegy. Van olyan könyv, ami mellett a mappában van kép, van ami mellett kiegészítő szöveg is txt-ben, de lehet hogy rtf-ben, vagy akár doc-ban, van ami mellett meg semmi nincs, vagy épp egy ömlesztett mappa és más is van benne, ezért a sima másolás a találati ablakból nem opció. Tehát hol csak a talált file kell, hol az egész mappa. De lehet, hogy csak a mappa egy része. Így ehhez minden mappába be kell menni, egyenként, megnézni mi van még ott... Egy ablakot ugye elfoglal a cél mappa, ahová átmásolom ami kell, és a másik ablaknak marad a keresési eredmény és a 'mappanyitogatás'. Persze működik az egyik fülön találati eredmények - másik fülön dolgozom, de mivel nem tud olyat sem, hogy 'a találati eredmény mappa megnyitása új fülön', ezért ehhez oda-vissza kell kapcsolgatom az ablakokat, mellette még megjegyezni az útvonalat, nagyobb mélységnél külön öröm 2-3x is oda-vissza lépkedni, ahelyett, hogy egy külön ablakban látnám a keresési útvonalakat. Tehát a több fül jelen esetben csak lassítja a keresést-másolást, és a részletes keresés sem segít, mert nem tudom mi a másik (harmadik, többedik) file ami még ott van, és kellhet.
Tudom, réteg probléma, és nem is gondoltam én sem eddig arra, hogy minek is kéne három ablak, amíg most nem kellett volna
De azóta megoldottam két példányt futtatva.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest