Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Regirck
üzenetére
Nem értem, a TC-től miért lehetne elvárni, hogy a fájlok formátumát konvertálgassa. Lehet, hogy írtak plugint hozzá, ezt nem vágom, de a TC-nek nem ez a feladata.
Ez most kb. olyan, mintha reménykednél, hogy egy FTP-kliens (pl. egy WinSCP) mondjuk tud képet szerkeszteni.
Köze nincs hozzá.Én nem akartam belemenni, de ha már vita lett, az aláírásod (idézem: "Nincs mit tenni ilyen magas Svájci Frank mellet, mint lerohani Svájcot... !") tényleg elég nevetséges, nem vicces.
Igazából azért járnál jobban, ha ezt inkább lecserélnéd, mert nem veled fognak nevetni, hanem rajtad.
(Nem elég, hogy a tartalma gáz, de még tényleg tele van helyesírási hibákkal is. Egy 11 szavas mondatban 4 helyesírási hiba? Az már teljesítmény!
)(#1604) ro_bert17 : nincs mit!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Köze nincs hozzá.
Igazából azért járnál jobban, ha ezt inkább lecserélnéd, mert nem veled fognak nevetni, hanem rajtad.
(Nem elég, hogy a tartalma gáz, de még tényleg tele van helyesírási hibákkal is. Egy 11 szavas mondatban 4 helyesírási hiba? Az már teljesítmény!
)