Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ranti

csendes tag

Na kicsit nyugtattam a lelkiismeretemet, olvasgattam, de sajna nem találtam azonos problémát, szertintem valamit télleg rosszul csinálok. Egyszer már végigolvastam, akkor a sata driver miatt, nem figyeltem ezekre( nlite-tal oldottam meg végül). A drivereket a toshiba honlapjáról szedtem, bioson nem változtattam-kéne?, video drivert se raktam még fel, mert egy év volt még letöltötte volna(elkezdtem, de magszakadt a net :Y ), gondoltam majd leszedem az ati honlapjáról, persze nem működik, de majd nekifutok mégegyszer a toshibással hátha, ez a nyanvadt hang zavar nagyon. Ja meg még annyit, hogy ez a gép mindig ilyen hangos? Mert néha indokolatlanul nagyon megy a ventillátor, kb hozzá se nyúlok, nem lehet ezzel valamit tenni, mert ahogy olvastam ez a power saver-es trükk mintha más problémát oldana meg, vagy tévedek?
    Na télleg help, vagy gyertek el hozzám, ha akarjátok látni egy ilyen remek gép drasztikus összeolvadását a talajjal, miután kivágtam a negyedikről, mint azt a bizonyost szarni :DDD

Új hozzászólás Aktív témák