Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ABE

őstag

válasz ranti #2613 üzenetére

Látom jó kis éccakai programod volt. :))

1. Driverek letöltéséhez használj letöltésvezérlőt vagy Firefox-ot, sajnos mostanában valamiért lassú a Toshiba oldala.

2. Azért nem engedi felrakni a referencia ATI drivert, mert a gép a saját védelme érdekében (ne lehessen húzni a kártyát) csak a Toshiba által aláírt vga drivert hagyja telepíteni. Van egy trükk ennek kijátszására, de nem érdemes vele szórakozni.

3. Az FN gomb talán azért nem működik, mert nem az XP-s BIOS van rajta. Mondjuk én a letöltések között Controls Driver-t nem találtam a te gépedhez. Nem lehet, hogy rossz drivert töltöttél le, és azért nem megy fel?

4. Ha a gyári audio driver nem megy fel, vagy nem működik, akkor ajánlom a Realtek honlapjáról leszedhető drivert, néha az segít megoldani a problémát.

5. Driver sorrendre a következőt ajánlom: chipset, storage manager, vga, audio, és utána jöhet a többi. Frissítsd a BIOS-t (esetleg rakd újra utána az XP-t is), és úgy próbálkozz meg a telepítéssel. Drivereknél ügyelj, hogy pont a te gépedhez valót szedd le (PSAE6 a tied, ha jól tudom).

6. Az A200-ban elég komoly proci és videokártya van, ezért a hűtésnek valószínűleg meg kell vele küzdeni még alaphelyzetben is. Ha nincs kihasználva a gép, érdemes a teljesítmény visszavenni.A Power Saver trükk L30 alatt működik. A te gépedhez asszem nincs Power Saver, nem támogatja, ezért a Notebook Hardware Control nevű programmal érdemes próbálkozni.

Egyébként nem kell itt sem 2000 oldalt végignyálaznod, van kereső funkció, csak beírod, hogy A200. Igaz, szerintem nem nagyon van itt másnak rajtad kívül. :D Ja, azért ilyen nehéz XP-t felrakni, mert a köcsedék Májkrofos nyomatja a Vistát, emiatt meg a legújabb trendi az, hogy csak késve és félig hibásan adják ki az XP-s drivereket. A drivereknél (a chipset és vga drivert kivéve) végülis annyit lehet variálni, hogy probléma esetén megpróbálsz referencia drivereket keresni, vagy hasonló modellek programjait kipróbálod.

Ajánlom az alábbi oldalt, ha konkrét problémára keresel még választ: [link]

Új hozzászólás Aktív témák